Annonce
Guldborgsund

Søren fra Falster kom med på et afbud: Nu er han Danmarks bedste dj

Søren Wismarch Hansen på scenen ved weekendens konkurrence - på vej mod et stort resultat. Privatfoto
Søren Wismarch Hansen fra Nykøbing har været discjockey i sin fritid i årevis. I weekenden stillede han for første gang op ved danmarksmesterskaberne for mobildiskoteker på Bornholm - og fik både en første- og en andenplads.

Egentlig var det slet ikke meningen, at han skulle have været med. Men da et andet mobildiskotek fra Nykøbing meldte afbud, og arrangørerne efterlyste en afløser, sprang Søren Wismarch Hansen fra Nykøbing til og meldte sig til Danish Disco Battle - eller Danmarksmesterskaberne for mobildiskoteker.

I dag er han glad for, at han meldte sig, for weekendens anstrengelser kastede nemlig både en første- og en andenplads af sig, og dermed kan Søren Disko nu kalde sig Danmarks bedste dj på mobildiskoteker - og hans og makkeren Atlis diskotek, Get the Music, er landets næstbedste mobildiskotek.

Selvom Søren Disko, som han kalder sig selv, har mere end 30 års erfaring som dj, havde han aldrig deltaget i sådan en konkurrence før, fortæller han. Og sejren og andenpladsen kom bag på ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der skete lige noget der, som jeg ikke var forberedt på, men når man har stået bag dj-pulten i så mange år, kan man vel noget, siger Søren Wismarch Hansen med et smil.

Weekendens konkurrence fandt sted i Nexø på Bornholm, og her var Søren Wismarch Hansen oppe imod fem andre konkurrenter.

En anden stil

- Jeg valgte en lidt anden stil end de andre, for jeg valgte at satse meget på noget musik for de unge, og da vi jo var på Bornholm, så sluttede jeg af med at spørge, om der var nogen fiskere blandt publikum, og så satte jeg en remixet version af Gitte Hennings "Tag med ud og fisk" på, fortæller han.

Selvom Søren Disko og Get the Music har spillet snart sagt alle steder på Lolland og Falster igennem årene og også bidrager til radioprogrammet Club Sydhavsøerne på Radio SydhavsØerne, så har han alligevel været lidt tilbageholdende med at melde sig til konkurrencer.

- Jeg syntes ikke rigtigt, at diskoteket havde størrelsen og udstyret til det. De andre kommer jo med masser af udstyr, kæmpestore højtalere og stort lysshow, og der har vi ikke ligeså meget af, forklarer han.

Søren Wismarch Hansen var da også den af deltagerne i weekendens konkurrence, der havde det mindste setup med, men som bekendt er det ikke altid størrelsen, det kommer an på.

- Jeg har hele tiden været meget ydmyg omkring det. Hver deltager fik en halv time til at spille. Man bliver blandt andet bedømt på sangvalg, mix-overgange mellem numrene, mikrofonbrug, kommunikation og evnen til at interagere med publikum, fortæller Søren Wismarch Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

"Jeg tager sjettepladsen"

Da alle havde været på, og vinderne skulle findes, blev deltagerne kaldt op på scenen, hvor rækkefølgen blev læst op - startende med den, der sluttede sidst.

- Jeg havde sagt på forhånd, at jeg tager sjettepladsen (sidstepladsen, red.), men da jeg hverken blev kaldt op som nummer seks eller fem, begyndte jeg at blive lidt nervøs, og efterhånden vidste jeg ikke rigtigt, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Da jeg så fandt ud af, at jeg var blevet nummer to (diskoteker) og et (dj), tænkte jeg bare "wow!". Det havde jeg overhovedet ikke set komme, siger han.

- Men jeg tænker, at det, jeg laver, når jeg er ude, er noget af det rigtige. Jeg spiller en god palet af blandet musik med 70'er, 80'er og 90'er-numre i forskellige genrer. Det er et spørgsmål om at spille bredt og på en måde, så alle er med, tilføjer han.

- Hvad kan du bruge titlen til?

- Det har allerede skabt ekstra pres på bookingen, siger Søren Wismarch Hansen med et smil og forklarer, at der er flere, som har hyret ham til jobs.

- Men det er jo bare en titel. Jeg er stadig den samme person. Elektriker og familiefar på fuld tid, lyder det fra Danmarks bedste mobil-dj.

Søren Wismarch Hansen havde grund til at smile bag dj-pulten i iNexø. Han kan nu kalde sig Danmarks bedste mobil-dj. Privatfoto
  • Søren Wismarch Hansen på scenen ved weekendens konkurrence - på vej mod et stort resultat. Privatfoto
  • Søren Wismarch Hansen havde grund til at smile bag dj-pulten i iNexø. Han kan nu kalde sig Danmarks bedste mobil-dj. Privatfoto
Annonce
112

Personbil påkørte anden bil: Lige efter røg lastbil ind i dem begge

Guldborgsund

Syg svane gjorde Tania urolig: - Den opførte sig fuldstændig vanvittigt

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Syg svane gjorde Tania urolig: - Den opførte sig fuldstændig vanvittigt

112

Personbil påkørte anden bil: Lige efter røg lastbil ind i dem begge

Sport

Skadesramte NFH pressede formstærke Ikast

Lolland

En sidste fest for konkursramte elever

Guldborgsund

"Grænseoverskridende" rygter: - Det er 100 procent forkert

Lokal nyt

Pengeregn over Lolland-Falster: Kvart milliard udbetalt

Lokal nyt

Drukner i vand: - Kan ikke huske noget lignende

Erhverv

Kan koste tusindvis af arbejdspladser, vurderer ekspertgruppe

Guldborgsund

Begravelse blandt bøgetræer: Nu skal politikerne tage stilling

Royal Run

Helt særligt, at kongen løber Royal Run i Fredericia netop i år: - Virkelig en appelsin i turbanen

Sport

TSØ-talenter viste sig flot frem: - Det er helt fantastisk

Sport

Stort drama i Maribo: Scorede afgørende mål i sidste minut

Politik

Tudetosset med afgifter, mener Susie Jessen

112

Afsløret efter færgetur: En palet af stoffer gemt i bilen

Indland

Medier: Udvalg vil anbefale afgift på højst 750 kroner per ton CO2

Ugeavisen Lolland

Besøg ”byens mest børnevenlige museum”

Ugeavisen Guldborgsund

Gode råd til at købe en sund hvalp

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Først skiftede hun parti og postnummer, nu vil hun stille op til kommunalvalget

Sport

Ole Jakobsen blev på bænken

Indland

Overenskomst sikrer ansatte i regioner lønstigning i april

Kultur

Kongen debuterer i Fredericias Royal Run: Flere brikker er faldet på plads nu - men der mangler et par store

112

Voldtægtsforsøg, trusler og psykisk vold: Nu fremstilles sigtet mand i grundlovsforhør

Maribo

Kraftig støj generer Barbara: Tung trafik buldrer gennem landsby

Guldborgsund

Afdød russer hyldes på lokal strand