Annonce
Guldborgsund

Søren fra Falster kom med på et afbud: Nu er han Danmarks bedste dj

Søren Wismarch Hansen på scenen ved weekendens konkurrence - på vej mod et stort resultat. Privatfoto
Søren Wismarch Hansen fra Nykøbing har været discjockey i sin fritid i årevis. I weekenden stillede han for første gang op ved danmarksmesterskaberne for mobildiskoteker på Bornholm - og fik både en første- og en andenplads.

Egentlig var det slet ikke meningen, at han skulle have været med. Men da et andet mobildiskotek fra Nykøbing meldte afbud, og arrangørerne efterlyste en afløser, sprang Søren Wismarch Hansen fra Nykøbing til og meldte sig til Danish Disco Battle - eller Danmarksmesterskaberne for mobildiskoteker.

I dag er han glad for, at han meldte sig, for weekendens anstrengelser kastede nemlig både en første- og en andenplads af sig, og dermed kan Søren Disko nu kalde sig Danmarks bedste dj på mobildiskoteker - og hans og makkeren Atlis diskotek, Get the Music, er landets næstbedste mobildiskotek.

Selvom Søren Disko, som han kalder sig selv, har mere end 30 års erfaring som dj, havde han aldrig deltaget i sådan en konkurrence før, fortæller han. Og sejren og andenpladsen kom bag på ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der skete lige noget der, som jeg ikke var forberedt på, men når man har stået bag dj-pulten i så mange år, kan man vel noget, siger Søren Wismarch Hansen med et smil.

Weekendens konkurrence fandt sted i Nexø på Bornholm, og her var Søren Wismarch Hansen oppe imod fem andre konkurrenter.

En anden stil

- Jeg valgte en lidt anden stil end de andre, for jeg valgte at satse meget på noget musik for de unge, og da vi jo var på Bornholm, så sluttede jeg af med at spørge, om der var nogen fiskere blandt publikum, og så satte jeg en remixet version af Gitte Hennings "Tag med ud og fisk" på, fortæller han.

Selvom Søren Disko og Get the Music har spillet snart sagt alle steder på Lolland og Falster igennem årene og også bidrager til radioprogrammet Club Sydhavsøerne på Radio SydhavsØerne, så har han alligevel været lidt tilbageholdende med at melde sig til konkurrencer.

- Jeg syntes ikke rigtigt, at diskoteket havde størrelsen og udstyret til det. De andre kommer jo med masser af udstyr, kæmpestore højtalere og stort lysshow, og der har vi ikke ligeså meget af, forklarer han.

Søren Wismarch Hansen var da også den af deltagerne i weekendens konkurrence, der havde det mindste setup med, men som bekendt er det ikke altid størrelsen, det kommer an på.

- Jeg har hele tiden været meget ydmyg omkring det. Hver deltager fik en halv time til at spille. Man bliver blandt andet bedømt på sangvalg, mix-overgange mellem numrene, mikrofonbrug, kommunikation og evnen til at interagere med publikum, fortæller Søren Wismarch Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

"Jeg tager sjettepladsen"

Da alle havde været på, og vinderne skulle findes, blev deltagerne kaldt op på scenen, hvor rækkefølgen blev læst op - startende med den, der sluttede sidst.

- Jeg havde sagt på forhånd, at jeg tager sjettepladsen (sidstepladsen, red.), men da jeg hverken blev kaldt op som nummer seks eller fem, begyndte jeg at blive lidt nervøs, og efterhånden vidste jeg ikke rigtigt, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Da jeg så fandt ud af, at jeg var blevet nummer to (diskoteker) og et (dj), tænkte jeg bare "wow!". Det havde jeg overhovedet ikke set komme, siger han.

- Men jeg tænker, at det, jeg laver, når jeg er ude, er noget af det rigtige. Jeg spiller en god palet af blandet musik med 70'er, 80'er og 90'er-numre i forskellige genrer. Det er et spørgsmål om at spille bredt og på en måde, så alle er med, tilføjer han.

- Hvad kan du bruge titlen til?

- Det har allerede skabt ekstra pres på bookingen, siger Søren Wismarch Hansen med et smil og forklarer, at der er flere, som har hyret ham til jobs.

- Men det er jo bare en titel. Jeg er stadig den samme person. Elektriker og familiefar på fuld tid, lyder det fra Danmarks bedste mobil-dj.

Søren Wismarch Hansen havde grund til at smile bag dj-pulten i iNexø. Han kan nu kalde sig Danmarks bedste mobil-dj. Privatfoto
  • Søren Wismarch Hansen på scenen ved weekendens konkurrence - på vej mod et stort resultat. Privatfoto
  • Søren Wismarch Hansen havde grund til at smile bag dj-pulten i iNexø. Han kan nu kalde sig Danmarks bedste mobil-dj. Privatfoto
Annonce
Lolland-Falster

Vild stigning: Boligsalget boomer på Sydhavsøerne

112

Fartgrænsen var sat ned - 135 blev blitzet

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Løbsk vindmølle stoppede tog: Så affyrede han raketten

Lolland

Lolland helt i top med handicaphjælp

112

Fartgrænsen var sat ned - 135 blev blitzet

Politik

Regeringen vil lette skatten for familievirksomheder

112

Bandidos-rockere anholdt: Politiet afslører stort kokainnetværk

Lolland

Gitte indfangede Nakskov-hunden: Måtte sove flere dage i bilen

Vejret

Lovende udsigt: Nu kommer sommervejret for alvor til LF

Lolland-Falster

Vild stigning: Boligsalget boomer på Sydhavsøerne

Lokal nyt

Opdager brud på datasikkerhed: Følsomme oplysninger lå frit tilgængelige

112

Kørte delebilen direkte i Søerne og flygtede

Indland

Har du bemærket det? Takeaway-måltider er vokset i størrelse

Indland

Efter fem år: Det kan grev Nikolaj kalde sig nu

Skraldenyt

Glæder sig over affalds-succes: - Vi er dygtige til det

Guldborgsund

Nu igen: Ingen tog hele weekenden

Erhverv

Medie: Calle-firmaer har snydt for flere millioner

112

Korsør-sagen: Bortførelse af 13-årig pige kan være planlagt

Annonce
Annonce
Trafik

Løbsk vindmølle stoppede tog over Storstrømsbroen

Sport

TSØ-spiller er tvunget til karrierestop

Indland

Vold og chikane mod lærere: Hele 46 skoler har fået påbud

Indland

Brand udbrudt i Novo Nordisk i Bagsværd

Guldborgsund

Forældre i åbent brev: I løber fra jeres løfte

Guldborgsund

Begejstrede anmeldere: Masser af stjerner til revyen

112

Voldtægtsanklaget rumænsk mand har ingen forklaring på DNA-spor