En bragende succes.
Anderledes kan arrangement ved Dagli' Brugsen i Dannemare fredag eftermiddag næsten ikke beskrives.
Den fra tv kendte kok Claus Holm dukkede op med sin foodtruck foran den lokale brugs i Dannemare på Lolland, og det viste sig straks at blive et stort tilløbsstykke - og gav masser af mennesker og god stemning omkring butikken, hvor også vejret artede sig og næsten kastede forårsfornemmelser ned over de mange mennesker.
Blæst bagover
Det fortæller en godt tilfreds uddeler, Finn Andersen, der gør status over Brugsens vellykkede fredagsarrangement med kokken Claus Holm.
- Der var mange mennesker fra start, og der gik ikke en halv time efter, vi var startet, før han sagde, at han var blæst fuldstændig bagover. Det var helt vildt med alle de mennesker, der dukkede op. Han sagde, at han troede, det var danmarksrekord med så mange besøgende.
- Det var lidt sjovt, for dengang han kom, havde han brokket sig lidt til Coop over, at jeg havde valgt en fredag eftermiddag til arrangementet. Han troede ikke på, at der ville komme ret mange mennesker. Han tænkte bare, at nu kører han til Lolland, laver lidt mad og ordner det hele stille og roligt. Men han blev klogere, lyder det med et grin fra uddeler-Finn.
Foodtrucken blev åbnet lidt før klokken 15, og interessen var stor fra start af.
Stor interesse
- Han stod og lavede mad i tre forskellige pander, mens jeg stod ved siden af ham og øste mad op i sådan nogle bambusbakker og langede dem over disken. Folk stod i lang kø og ventede. Den første gang, jeg lagde mærke til, at der ikke var nogen, der tog en smagsprøve med det samme, var klokken 16.20, så indtil da var det, der blev sat frem, blevet taget med det samme, fortæller Finn Andersen.
Så de interesserede kunder skulle væbne sig med tålmodighed, for interessen gjorde pladsen foran Dagli' Brugsen mere end sparsom, og der var ikke en eneste parkeringsplads ledig, så folk måtte finde andre muligheder på Bygaden, fortæller uddeleren.
De to timer, arrangementet varede, blev altså en stor succes, konkluderer Finn Andersen, og butikken allerede har måttet bestille mere af Claus Holms køkkengrej hjem til interesserede kunder, som de solgte i forbindelse med fredagens event.
Vil give dem en wow-oplevelse
- Det er jo et af de arrangementer, vi putter lidt ekstra timer i, og som vi har en lille omkostning ved. Selve Claus og hans løn og vareforbrug kører igennem vores kæder, som alle kæder i Danmark betaler ind til. Vi laver jo aktiviteten, fordi folk skal opfatte os som mere end bare et supermarked , når de sammenligner os med andre supermarkeder.
- Vi skal være noget andet. Det kan godt være, vi ikke altid kan konkurrere på priser, men vi vil gerne vise, at vi er her og gør noget. Selvom vi er lidt ude på landet, kan vi også give kunderne en wow-oplevelse og vise, at der også sker noget herude hos os, siger Finn Andersen.