Annonce
Lolland

- Nu begynder vores nye virkelighed så småt at ramme os

Bagermester Niels Olsen fra Horslunde Bageri og Café har valgt at skrue ned for produktionen af brød. Arkivfoto: Anders Knudsen
Horslunde Bageri og Café har truffet en beslutning, fordi der kommer færre kunder i hverdagen og formiddagstimerne.

Nu begynder vores nye virkelighed vidst så småt at ramme os.

Sådan indleder Horslunde Bageri og Café et opslag på Facebook. Bagerforretningen bager for mange brød og boller og har derfor truffet en beslutning.

Den har valgt at "skrue ned for produktionen," som der står i opslaget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er ikke det samme drev i byen om formiddagen og i hverdagen. Vi har ikke lavet opslaget for at klage, men for at forklare, hvorfor der ikke er det samme udvalg, siger bagermester Niels Olsen fra Horslunde Bageri, der forklarer kundemanglen med, at begge skoler i byen enten er lukket eller snart gør det.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Skal være lidt spild

Det er dog centralt for bagermesteren, at der heller ikke laves for lidt bagværk.

- Hvis du ikke har spild, er det fordi, du laver for lidt. Og det må ikke ske, da vi stadig har folk, der kører hertil, og hvis der er udsolgt, bliver de væk, fortæller bagermesteren.

Læs også: Nu har folket talt: Et af Danmarks bedste bagerier ligger på Lolland

Bagerforretningen smider dog hverken kagerne eller brødet ud. Det gamle brød bliver nemlig hentet af folk, som fodrer deres dyr med det, eller sælges gennem Too Good To Go.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fastelavns-cirkusset

Kagesalget går dog ifølge bagermesteren "fremragende," særligt flødekagerne er kunderne glade for. Men højsæsonen for kagesalget er fastelavnstiden, der strækker sig over to måneder.

I de måneder arbejder bagermesteren 15 - 17 timer om dagen for at lave nok fastelavnsboller til de mange kagehungrende kunder. Og Niels Olsen "gider ikke løbe sådan rundt" alle årets tolv måneder. To af dem er nok.

Men det betyder ikke, at arbejdsdagen ikke er lang for bageren på Nordvestlolland. En normal arbejdsdag er nemlig på 11 - 12 timer, forklarer han.

I fremtiden vurderer Niels Olsen, at han skal producere 30 procent mindre i hverdagene.

  • Bagermester Niels Olsen fra Horslunde Bageri og Café har valgt at skrue ned for produktionen af brød. Arkivfoto: Anders Knudsen
Annonce
Rødby

Troppede op i byen med stor kniv: Nægtede at følge politiet

112

Ung kvinde sigtet efter livsfarlig beslutning

Annonce
Annonce
Rødby

Troppede op i byen med stor kniv: Nægtede at følge politiet

Nykøbing

God nyhed til NFH før finalen: Vi er helt oppe at ringe

Indland

Efter stort skænderi: Nu vender flere kendte kanaler tilbage til dit tv

Indland

Advokat kræver knap 600.000 i erstatning til bortført pige

Guldborgsund

Stort potentiale: Vil gøre anonym gågade til et sprudlende torv

Indland

Første skridt mod lavere moms? Skatteminister vil kigge på muligheden

112

128 taget i fartkontroller

NFH i DM-finalen

Radiokommentator gik amok over NFH's finaleplads: Hør klippet her

NFH i DM-finalen

Spændt formand inden håndbold-braget: - Det vil være det største

Sport

Lokalt brydehåb er usikker på karrieren efter misset OL

Indland

Regioner: Der er behov for 1,1 milliarder til hospitalsudstyr

Falster

Krølls kvaler fortsætter: Skal indlægges igen

Sport

Ekspertens hårde dom: Der er nul procents chance

Vejret

Varm uge skydes i gang med høj sol: Men regn truer

nfh i DM-finalen

Guldfest i Guldboxen: Biletterne rives væk

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Der kom 267 motorcykler: Uventet kæmpe-opbakning til konfirmation

112

Kirkerup-sagen: Advokat kræver over en halv million i erstatning

Politik

Løkke erkender at have gennemført skadelig politik

Indland

Sender nødråb til minister: Levestederne forsvinder

112

Ung kvinde sigtet efter livsfarlig beslutning

Udland

Irans præsident og udenrigsminister er døde efter helikopterstyrt

Lolland

Efter stormen: Nakskov får penge til genopbygning