Annoncørbetalt indhold

Annonce: God mental sundhed er godt for kroppen

Hvis du bliver stillet et spørgsmål, der omhandler, hvad god sundhed egentlig er for dig, så vil du nok ende med et svar, som mest omhandler det at være i god form, at bevæge sig til dagligt og at få en god, sund og varieret kost. Du vil derimod nok ikke – hvert fald som noget af det første – beskrive, hvordan den mentale sundhed også spiller en helt central rolle for vores generelle sundhed.

Lige så vigtigt som at holde vores krop sund igennem bevægelse

Men det er faktisk lige så vigtigt for os at holde vores mentale sundhed sund, som det er vigtigt at holde vores fysiske sundhed god og helt i top. På en måde kan man nemt beskrive, hvordan de to rent faktisk er tæt forbundet. For du kan være i tip top fysisk form og stadig have det rigtig dårligt, fordi du ikke har styr på din mentale sundhed.

En måde, hvorpå du kan opretholde en god mental sundhed, er ved at opsøge hjælp – eksempelvis hos en (sponseret link) psykolog i Nordsjælland.

Fokusset på den mentale sundhed er dog – heldigvis – de senere par år blevet en større del af mange danskeres hverdag. Det betyder, at vi som samfund får flere og flere sunde og raske borgere – både fysisk og mentalt.

En sundhed for alle

Som sagt så kan god psykologhjælp være en af de faktorer, som forsikrer, at der også er styr på ens mentale sundhed. På den måde bliver det også beskrevet, at psykologer – og regelmæssige besøg hos disse – ikke kun er for den del af befolkningen, som har svære psykiske problemer.

For den her slags sundhed er for alle. Her skelnes der ikke mellem forskellige befolkningslag eller mellem grupper, der kæmper med forskellige psykiske problematikker, for der tales om en sundhed for alle.

Det er altså på tide at fokusere på hele vores sundhed.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.