Annoncørbetalt indhold

Annonce: Hvad skal du huske, når du skal flytte og hvorfor er det en god ide at få professionel hjælp til flytning?

Er du en af de mange, der lige nu står overfor en flytning? Så kan det være, at du sukker både længe og højlydt, fordi du ved, hvor stort et arbejde du har foran dig, før du kommer helt på plads i dit nye hjem. Ikke nok med at du skal have alt pakket ned, så skal det også fragtes til det nye sted, hvorefter det skal pakkes ud og stilles på plads. Det er altså en meget krævende proces.

Vælg Holger Danske

Dog er det heldigvis noget, der findes hjælp til, hvis du vælger at benytte dig af et professionelt flyttefirma som for eksempel Holger Danske, som er et (sponseret link) flyttefirma København. Holger Danske er dog også et flyttefirma Århus.

Her er der tale om fagfolk inden for området, der netop har stor erfaring med flytninger, der skal foregå hurtigt, smertefrit og med en rigtig god service for øjet.

Det vil sige, at du ikke blot at købe dig til, at dine ting bliver fragtet godt og sikkert frem til dit nye hjem, du kan også få de rare flyttemænd til at hjælpe dig med at pakke ned og bære alt ud i den store flyttebil, lige såvel som de også kan være behjælpelige med at få det hele båret ind i dit nye hjem.

Markér kasserne

For dig handler det bare om at få sorteret dine ting godt og grundigt og eventuelt skrevet notater på de mange flyttekasser, så det er hurtigt og let at komme på plads det nye sted. Du skal sørge for at alt er pakket forsvarligt ned. Det kan for eksempel være, at glas bliver rullet ind i papir eller noget blødt stof, og på kasserne bør du markere, hvilket rum de hører til.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon