Annoncørbetalt indhold

Annonce: SEO Aalborg: Sådan kan du optimere din online forretning

Vil du gerne forbedre din online forretning og trække mere relevant trafik ind på dit site?

Så kan du med fordel lade vores (sponseret link) eksperter i SEO Aalborg tage et kig på dit site og dine online aktiviteter. Hos LAZZAWEB arbejdes der dagligt med store som små virksomheder, der gerne vil have hjælp til at skabe mere salg online. Men hvordan kan de hjælpe dig, når det kommer til SEO? Det tager vi et kig på i denne artikel.

Gør Google til din bedste ven
Søgemaskineoptimering et must, når du driver en online forretning. Det nytter ikke noget at have en hjemmeside, hvis du ikke kan trække noget trafik derind. Og den mest effektive måde at få trafik (i form af potentielle kunder) ind på dit site er via Google.

Får du et professionelt firma som LAZZAWEB til at optimere dit site og dine annoncer samt tekster, så de lever op til Googles retningslinjer, vil du få flere leads gennem Google. Det betyder, at du vil dukke op i flere søgninger, og at flere potentielle kunder vil aflægge dit website et visit. Via Google er det både muligt at få PPC-besøgende (pay per click) samt besøgende, der har fundet din side naturligt i søgeresultaterne.

Din ekspert i AdWords og SEO i Aalborg
Vil du gerne være rigtig gode venner med Google, kan du nemlig også betale dig til at komme til at ligge endnu højere oppe på ranglisten i forhold til dine konkurrenter. Google AdWords, eller Google Ads, som det hedder nu om dage, er et populært annonceværktøj, som der er mange stærke fortalere for, og som nærmest alle ambitiøse virksomheder benytter.

Når du laver en søgning på Google, er de øverste annoncer, som dukker op, betalte Google AdWords annoncer. Det betyder altså, at du ikke kan komme til at ligge på top 3 på Google uden at betale dig fra det. Google AdWords er dog ikke en dyr måde at annoncere på. Du betaler kun for de antal klik, som du opnår med den pågældende annonce. Er der ingen, der klikker (det kommer ikke til at ske - det tør vi godt love dig), har du altså ingen penge ude at flyve.

Det handler altså om at få den rigtige kundegruppe til at klikke på linket, så det er folk interesseret i at købe, der klikker – og det kan et professionelt webbureau som LAZZAWEB hjælpe dig med.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.