Annoncørbetalt indhold

Annonce: Skal oliefyret udskiftes med en varmepumpe

Du har måske hørt om begrebet før, en varmepumpe, men er usikker på hvad det egentlig er. Det er absolut helt normalt, for hvordan skal man også vide noget om et apparat, som man ikke har i hjemmet? Hvis du ovenikøbet er blevet anbefalet at få installeret en varmepumpe, kan det være en rigtig god ide at undersøge lidt om hvad det er for en størrelse, hvilke typer, der findes, og hvilke muligheder du har, når det kommer til at anskaffe dig en varmepumpet til hjemmet. Netop disse spørgsmål får du svar på herunder!

Hvad er det?

Først og fremmest er det smart at slå helt fast hvad en varmepumpe egentlig er, og hvordan den virker. Som udgangspunkt er en varmepumpe et elektrisk apparat, der er fremstillet til at omsætte energi til varme. Det kan komme dig til gode i hjemmet, eftersom det er en måde, hvorpå du kan få varme til dit hjem.

Der findes forskellige typer af varmepumper, som gennemgås længere nede i artiklen, men som hovedregel bruger en varmepumpe enten jordens eller luftens energi til at producere både varme og varmt vand. Hvis installeret i huset, kan den derfor fungerer som erstatning for andre opvarmningsformer, som for eksempel oliefyr, gasfyr og elvarme.

I og med at varmepumpen udnytter jordens eller luftens energi til at danne varme, er det faktisk også en miljøvenlig opvarmningsform, idet der ikke bruges fossile brændstoffer, til at sørge for varmen. Hvis du derfor ønsker at være både miljørigtig, og nok også spare lidt på varmeregningen, kan det være vejen frem!

Varmepumpe abonnement

Hvis du ønsker at anskaffe dig en varmepumpe, er der flere måder du kan gøre det på. Mest ligetil er selvfølgelig at købe den på beløbet, hvis ellers budgettet rækker dertil. Det er en investering, og ikke en, som alle uden videre kan foretage sig – forståeligt nok.

Muligheden herfor er i stedet måske et (sponseret link) varmepumpe abonnement. Det er nemlig muligt at leje eller købe varmepumpe på en attraktiv delbetalingsløsning, hvor du ovenikøbet får installering af varmepumpen med. Hvis du vælger at leje din varmepumpe, så slipper du først og fremmest for investeringen, og desuden også alt ekstraarbejdet og vedligeholdelsen i uforudsete ekstraregninger, der kan opstå af forskellige årsager.

Forskellige typer

Der findes flere forskellige typer af varmepumper, og generelt dækker begrebet over følgende:

- Luft til vand varmepumper

- Jordvarmepumper

- Luft til luft varmepumper

- Boligventilationsvarmepumpe

- Brugsvandsvarmepumpe

I navnene for de forskellige typer af varmepumper, ligger ret meget også en beskrivelse af funktionen og den særlige energikilde, der bruges til at udvinde varmen. For samtlige af de forskellige typer er det dog gældende, at varmepumpen normalvis ikke er større end et køleskab og den vejer ca. 60kg. Der findes naturligvis undtagelser til normalen, men de er langt fra lige så udbredte. Med en installeret varmepumpe, uanset typen, så forbedres din boligs energimærkning ofte. Det betyder for dig, at din bolig kan ende med at stige i værdi, ud fra blot den ene investering.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.