Aalborg Håndbold får has på bundprop og rykker til tops

Aalborg-træner Stefan Madsen fik med en timeout ti minutter før pausen vendt kampen, da den var ved at tippe Mors-Thys vej. Mødet endte med en sikker Aalborg-sejr på 31-22. Foto: Carsten Bundgaard / arkiv/Ritzau Scanpix

Mors-Thy drillede Aalborg før pausen, men det endte med en storsejr til aalborgenserne, der topper ligaen.

Håndboldherrerne fra Aalborg spillede sig tirsdag op på førstepladsen i landets bedste række.

Det skete med en hjemmesejr på 31-22 over bundproppen Mors-Thy.

Gæsterne havde i første halvleg held og dygtighed til at drille favoritterne, og med en føring på 13-11 var det efter 20 minutter tæt på at tippe Mors-Thy-spillernes vej.

Især Søren Pedersen i gæsternes mål fik fanget mange af Aalborgs skudforsøg og skabt frustration hos værterne, inden kampen tog en gevaldig drejning.

En timeout af Aalborg-træner Stefan Madsen fik vendt tingene, og så kunne Sebastian Barthold ti minutter senere på et straffekast sende Aalborg til pause med en føring 17-15.

Det var som om, at Aalborg-slutspurten frem mod pausen satte sig på selvtilliden hos Mors-Thy-spillerne, der hurtigt blev kørt over i anden halvleg.

Her øgede hjemmeholdet hurtigt føringen, så der til sidst ikke var nogen tvivl om udfaldet.

Aalborg topper Herre Håndbold Ligaen med 12 point for syv kampe. I bunden har Mors-Thy endnu ikke skrabet et eneste point sammen.