Århus Håndbold knækker oprykker i bundkamp

Erik Veje Rasmussen kunne glæde sig over to point, da Århus Håndbold mandag storsejrede hjemme over Randers HH. (Arkivfoto). Foto: Polfoto/Aarestrup Pedersen Rune

Det var mest et spørgsmål om sejrens størrelse, da Århus Håndbold hjemme slog Randers HH i 888 Ligaen.

Århus Håndbold fik en kritisk indledning på sæsonen, men mandag viste aarhusianerne klasse med en storsejr hjemme over Randers HH.

Oprykkerne blev i 888 Ligaen besejret 36-24 i et opgør, hvor der aldrig var tvivl om vinderen.

Med sejren har Århus Håndbold fire point efter seks kampe, mens Randers stadig har nul point efter seks kampe.

Randers bragte sig godt nok foran med et par mål i kampens indledende fase, men hjemmeholdet kom tilbage, og de to klubber fulgtes ad til 10-10 efter 20 minutters spil.

Herefter trak hjemmeholdet fra, og Omar Ingi Magnusson sørgede for aarhusiansk pauseføring på 16-12 med sin scoring få sekunder før pausefløjtet.

Århus fortsatte efter pausen, og efter fire minutter blev det 20-14 ved Robert Gunnarsson.

Hjemmeholdet var tydeligvis opsat på at få point ud af anstrengelserne og komme lidt væk fra den tungeste ende af ligaen, og Århus fortsatte og øgede til 24-14.

Herefter var det blot et spørgsmål om sejrens størrelse, og Århus Håndbold kunne glæde sig over to point mere til kontoen, da Frederik Krarup gjorde det til 36-24 kort før slutfløjtet.

Frederik Krarup blev topscorer for Århus Håndbold med sine ti scoringer, mens Viggó Kristjansson blev noteret for fire scoringer for Randers.

• Herrehåndbold: Århus Håndbold - KIF Kolding København