AC Milan vender 0-3 til 4-3 over bundhold

Det italienske mesterhold AC Milan var bagud 0-3 ved pausen, men vandt alligevel 4-3 over Lecce i Serie A.

AC Milan viste stor klasse, da det italienske mesterhold søndag fik vendt en 0-3-pausestilling til en 4-3-udesejr over Lecce i Serie A.

Og der er nok en god chance for, at Kevin-Prince Boateng ikke starter på bænken for AC Milan i klubbens næste kamp, hvilket den ghanesiske midtbanespiller ellers gjorde mod Lecces bundhold.

Boateng blev sendt på banen fra anden halvlegs start, og med et hattrick inden for de næste 20 minutter spillede han en hovedrolle i Milans forrygende comeback.

Med små 10 minutter tilbage af kampen blev den colombianske forsvarsspiller Mario Yepes matchvinder for udeholdet, da han bragede et hovedstød i mål efter en fin pasning fra angriberen Antonio Cassano.

Sejren var vigtig for Milan, der har fået en noget sløj åbning på sæsonen. Sejren var dog den anden i træk og den tredje i syv kampe, hvor milaneserne har skrabet 11 point sammen.

Lecce, der allerede var i front efter fire minutters spilletid, er med nederlaget fortsat placeret under nedrykningsstregen.

Inters mesterskabsbejlere tog et vigtigt skridt væk fra nedrykningsstregen med holdets 1-0-hjemmesejr over Chievo. Inter, som har fået endnu mere sløj start på Serie A-sæsonen end Milan, har dermed tre point ned til nedrykningspladserne.

Dem skal Udineses spillere slet ikke tænke over i disse dage. Med en 3-0-sejr hjemme over Novara fører Udinese rækken med 15 point efter syv spillerunder.

AS Roma uden en karantæneramt Simon Kjær, der blev vist ud i den seneste kamp mod Lazio, sejrede ligeledes hjemme. Romerne vandt 1-0 over Palermo og har ligesom Milan 11 point.