Agger og Liverpool kæmper sig videre i Liga Cuppen

Liverpool og Daniel Agger er videre til tredje runde af den engelske Liga Cup, men holdet fra Premier League var tirsdag aften tæt på at dumme sig hjemme på Anfield mod upåagtede Notts County, der ligger i bunden af den tredjebedste række.

Kun efter forlænget spilletid vandt Liverpool med 4-2. Den ordinære spilletid var endt 2-2, efter at Liverpool havde ført med 2-0.

Inden for den første halve time havde Raheem Sterling og Daniel Sturridge ellers bragt Liverpool, som stillede op i en ganske stærk opstilling, foran med 2-0.

Daniel Agger var startet på bænken, men en tidlig skade hos holdkammeraten Aly Cissokho gjorde, at den danske landsholdsanfører måtte på banen alligevel.

Helt sensationelt kom Notts County, der har den tidligere AaB-spiller Chris Kiwomya som manager, tilbage i anden halvleg.

Det var ikke til at se, at Liverpool havde vundet sæsonens første to kampe i Premier League.

Efter en times tid reducerede gæsterne til 1-2, og fem minutter før tid i den ordinære spilletid udlignede indskiftede Adam Coombes til 2-2.

For at gøre det mere besværligt for Liverpool blev endnu en forsvarsspiller Kolo Toure skadet i den forlængede spilletid.

På det tidspunkt var der endnu over en halvleg tilbage, men Liverpool havde allerede skiftet ud tre gange, så værterne måtte spille til ende 10 mod 11.

Det pressede Liverpool-hold undgik katastrofen, da først Sturridge på en kontra scorede det vigtige 3-2-mål og Jordan Henderson nettede til 4-2.

I sidste sæson var det Michael Laudrup og Swansea, der endte med at vinde Liga Cuppen.