AGK får ny nedtur efter trænerfyringer

AG København spillede dagen efter de uventede trænerfyringer overraskende uafgjort 30-30 ude mod Sønderjyske.

AG København led dagen efter fyringen af trænerne Søren Herskind og Klavs Bruun Jørgensen sæsonens første pointtab, det på udebane blev uafgjort 30-30 mod Sønderjyske.

Dermed kulminerer knap 36 timers uro i storklubben, som ikke har haft den bedste optakt til kampen mod Sønderjyske.

Tirsdag skilte klubben sig af med to tredjedele af AG Københavns trænertrio, fordi kemien mellem Magnus Andersson på den ene side og Søren Herskind og Klavs Bruun Jørgensens på den anden aldrig kom til at fungere.

Magnus Andersson havde derfor det fulde ansvar som cheftræner onsdag aften mod Sønderjyske.

Træneramputerede AG København indledte - som det er sket flere gange i denne sæson - kampen med at komme bagud, og allerede efter 10 minutter havde Sønderjyske bragt sig foran med fire mål.

Derfra fortsatte det nogenlunde jævnbyrdigt i resten af første halvleg, og Sønderjyske gik til pause med en føring på 19-15.

Fra anden halvlegs start fik AG København dog halet ind på Sønderjyske, og der gik heller ikke lang tid, før der var bragt balance i tingene. Mikkel Hansen udlignede til 21-21 efter cirka 40 minutter.

Derefter lignede det AG København classic, hvor holdet med en god præstation i anden halvleg ville sikre en komfortabel sejr.

Men Sønderjyske ville det anderledes og bragte sig hurtigt foran med tre mål. AGK kom en smule igen, og kampens slutning blev meget spændende, hvor stillingen var helt lige med kun et par minutter igen.

Det holdt kampen ud, og dermed fik begge hold et enkelt point.

Sønderjyske havde op til kampen mod AG København haft en ganske jævnbyrdig sæsonstart med tre sejre og tre nederlag.

I onsdagens anden kamp i herrehåndboldligaen vandt Bjerringbro-Silkeborg hjemme over Århus Håndbold med 30-28 og holder sig i toppen af rækken, mens KIF Kolding som ventet vandt ude over Nordsjælland Håndbold.

Her blev det 28-22 til Kolding, som nu kun er et point efter AG København, der topper ligaen.

Ovre hos kvinderne kunne Randers HK ikke fortsætte sin imponerende stil med kun at vinde, da holdet på udebane tabte 27-31 til Team Tvis Holstebro. Dermed led Randers HK sit første nederlag i sæsonen.