Agüeros fantommål sikrer City smal sejr på Old Trafford

Det engelske mesterskab er så godt som afgjort, men Manchester City sørgede for at få udsat Manchester Uniteds forventede mesterskabsfest i mindst et par uger endnu.

Med en sejr på 2-1 på Old Trafford fik City formindsket Uniteds forspring til 12 point. Der resterer syv spillerunder i Premier League.

City-angriberen Sergio Agüero sørgede med et kanonmål 12 minutter før tid for 2-1-sejren, da argentineren drev gæk med hele United-forsvaret og bankede bolden op i nettaget.

Sejren var ganske fortjent, da City havde bolden mest og skabte de største chancer i kampen, men det lignede længe en pointdeling, da ingen af holdene magtede at score i første halvleg.

I anden halvleg kom der dog gang i scoringerne, og det var City, der fik hul på bylden først - efter 51 minutters spil.

Rutinerede Ryan Giggs lavede en dum fejl på midten af banen, da waliseren forsøgte sig med en lidt for kæk hælaflevering, som endte hos en City-spiller.

Det kostede lynhurtigt i den anden ende af banen, hvor Citys midtbanespiller James Milner afsluttede lidt uden for feltet og fik udplaceret David De Gea i United-målet.

Uniteds midterforsvarer Phil Jones fik udlignet til 1-1 blot otte minutter senere via Citys Vincent Kompany, som rettede bolden af og ind i eget net.

Flere mål fik United ikke scoret, og det var især skuffende at se Wayne Rooney og Robin van Persie så anonyme, som de var i det meste af kampen.

Rooney blev tilmed udskiftet, selv om United var bagud 1-2, og der kun manglede fem minutter af kampen.

United er trods nederlaget fortsat solidt placeret på førstepladsen i Premier League, og det er svært at se United smide en føring på 12 point ned til City på blot syv kampe.