Alexis Sánchez assisterer og får sejr i United-debut

Alexis Sánchez var med i to mål sin debut for Manchester United. Foto: Scanpix/Foto

Den chilenske angriber var med i to mål, da Manchester United vandt 4-0 ude over Yeovil Town i FA Cuppen.

Alexis Sánchez fik en sejr i sin debut for Manchester United, da storklubben fredag aften aflagde besøg hos Yeovil Town i fjerde runde af FA Cuppen.

Hjemmeholdet, der er fjerdesidst i den fjerdebedste række, indkasserede som forventet et nederlag, der kom til at lyde på 0-4.

Alexis Sánchez kom ikke på måltavlen i sin første kamp for United, der tidligere i denne uge hentede den chilenske angriber hos Arsenal.

Men han var med i to af gæsternes mål i sejren.

United-manager José Mourinho, der fejrede sin 55-års fødselsdag på kampdagen, havde fra start placeret Alexis Sánchez i venstre side.

Yeovil gjorde betingelserne svære for Manchester United i første halvleg, men fem minutter før pausen kom gæsterne alligevel foran.

Alexis Sánchez lagde bolden frem til Marcus Rashford, men i første omgang så hjemmeholdets forsvar ud til at have styr på situationen.

Der gik dog kludder i den, og så kunne Marcus Rashford score til 1-0.

Et kvarter inde i anden halvleg spillede Alexis Sánchez bolden ud til Ander Herrera, der sikkert scorede til 2-0.

Spanieren scorede også, da Manchester United i januar 2015 ligeledes var på besøg hos Yeovil i FA Cuppen.

Dengang sejrede favoritterne med 2-0, og det så også ud til at blive resultatet i fredagens kamp.

To indskiftere kom dog på måltavlen i de afsluttende minutter.

Først scorede Jesse Lingard, der afløste Alexis Sánchez 18 minutter før tid, til 3-0, og Romelu Lukaku nåede også at komme på scoringstavlen.