Argentinas landstræner: Vi er ingen fiasko

Trods Copa America-exit i kvartfinalen på hjemmebane, hævder Argentinas landstræner, at det ikke er en fiasko.

Argentina måtte natten til søndag lade livet i Copa America efter straffesparkkonkurrence mod naboerne fra Uruguay.

Og selv om Argentina - der selv er vært for dette års Copa - inden turneringen blev udråbt til tårnhøj favorit, så insisterer holdets landstræner på, at kvartfinalenederlaget ikke er en fiasko.

- Jeg vil ikke kalde det en fiasko. Det er et meget stærkt ord. Vi kæmpede for at vinde, og jeg synes, at vi spillede rigtig godt, siger landstræner Sergio Batista.

Argentina var en mand i overtal i en stor periode af kampen, da Uruguays Diego Perez blev smidt ud efter to gule kort i første halvleg.

Lionel Messi og Co. kunne dog ikke udnytte overtallet, og dermed måtte de to hold sparke straffe om sejren. Her blev Carlos Tévez den store synder for Argentina.

Sergio Batista overtog trænerhvervet, da legenden Diego Maradona stoppede efter VM i Sydafrika sidste år. Samme skæbne forventer Batista dog ikke vil overgå ham.

- Det er ikke noget, der fylder mit hoved.

- Mit arbejde startede for fem-seks måneder siden. Vi ville gerne have vundet Copa America, men vores mål er VM i 2014, siger Sergio Batista.

Foruden Uruguay er også Peru klar til semifinalerne i Copa America, efter at holdet vandt 2-0 over Colombia. Søndag aften dansk tid møder Brasilien Paraguay i kvartfinalen, mens Chile spiller mod Venezuela natten til mandag dansk tid.