Bænket Casillas lukker tre mål ind i Real-sejr

Syv mål. To røde kort. Og en frustreret og bænket stjernemålmand, der indkasserede tre mål.

Det var hovedingredienserne, da kriseramte Real Madrid efter en højeksplosiv affære vandt 4-3 hjemme over Real Sociedad og sikrede sig tre tiltrængte point i Primera Division.

Kampens hovedoverskrift var utvivlsomt, at Real Madrids træner, José Mourinho, for anden kamp i træk vragede målmanden Iker Casillas til fordel for Antonio Adan.

Ironisk nok kom stjernemålmanden alligevel på banen allerede efter seks minutter, da Antonio Adan begik et korrekt dømt straffespark og fik et direkte rødt kort.

Iker Casillas, som tidligere i denne uge blev kåret som verdens bedste målmand for femte år i træk, kunne ikke gøre noget ved straffesparket, som Xabi Prieto konverterede sikkert til 1-1.

Real Madrids Karim Benzema havde allerede bragt hjemmeholdet foran efter halvandet minut af kampen.

Real Madrid optrådte famlende efter udligningen, men det ændrede sig, da Sami Khedira smart drejede Ricardo Carvalhos kiksede afslutning i mål til 2-1.

Xabi Prieto sørgede dog for piften ved pausen på Santiago Bernabeu, da han udnyttede en heldig returbold og scorede til 2-2.

Cirka 20 minutter før tid tog superstjernen Cristiano Ronaldo sagerne i egne fødder, da han med to mål på to minutter bragte hjemmeholdet foran 4-2.

Først udnyttede portugiseren en fremragende fremlægning fra Karim Benzema, og dernæst sparkede han et frispark direkte i mål via underkanten af overliggeren.

Frisparksscoringen blev dog godt hjulpet på vej af Sociedad-målmanden Claudio Bravo, som kiksede fælt, selvom bolden dykkede.

Så lignede det en sikker hjemmesejr, men Xabi Prieto ville fortsat skabe lidt spænding, så han reducerede til 3-4 et kvarter før tid.

Få minutter senere fik Sociedads Daniel Estrada imidlertid også et rødt kort.

Der blev ikke scoret yderligere, selvom Cristiano Ronaldo også kom tæt på et hattrick.

Iker Casillas, som leverede en indsats, der hverken var prangende eller dårlig, kastede efter kampen sin trøje ud til fansene.

Det er uvist, hvad den nærmeste fremtid bringer i den påståede fejde mellem ham og José Mourinho.

Real Madrid er trods sejren 13 point efter førende FC Barcelona, der senere søndag møder Espanyol på hjemmebane.

Andreas talte for kongen: - Pulsen var høj