Bayern besejrer Berggreen og Mainz og udbygger føring

Franck Ribery scorede Bayern Münchens første mål i udesejren over Mainz. Foto: Reuters/Kai Pfaffenbach

Bayern München vandt 2-0 på udebane over Mainz og udbyggede føringen i Bundesligaen.

Bayern München får ikke meget modstand i kampen om det tyske mesterskab i denne sæson.

Lørdag vandt Bayern München med 2-0 ude over Mainz og udbyggede samtidig føringen i Bundesligaen.

Den franske kantspiller Franck Ribery bragte Bayern München foran 1-0 efter 33 minutter.

Efter et hjørnepark havnede bolden foran Ribery, som helflugtede den ind mellem venner og fjender.

På vej i mål nåede Riberys holdkammerater Sandro Wagner og Mats Hummels akkurat at flytte sig, så bolden kunne stryge mellem dem og ind ved stolpen.

Kort før pausen fordoblede Bayern München føringen, da James Rodríguez tæmmede bolden med brystet og hamrede 2-0-målet i nettet.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen.

Den tidligere Hobro-angriber Emil Berggreen kom på banen for Mainz efter 73 minutter, men han kunne ikke ændre på resultatet.

I lørdagens øvrige ligakampe dummede flere af Bayern Münchens rivaler sig.

Schalke 04 smed en 1-0-føring og tabte 1-2 hjemme mod Werder Bremen og Thomas Delaney.

Et rødt kort til Schalke-spilleren Matija Nastasic efter 78 minutter blev afgørende.

Minuttet efter det røde kort udlignede Werder Bremen-angriberen Max Kruse til 1-1, inden holdkammeraten Maximilian Eggstein blev matchvinder tre minutter inde i overtiden.

Delaney spillede hele kampen for Werder Bremen og modtog en advarsel undervejs.

Bayer Leverkusen spillede 0-0 ude mod Freiburg og er nærmeste forfølger til Bayern München.

RB Leipzig vandt senere lørdag 1-0 ude over Borussia Mönchengladbach og kæmper også med i toppen af rækken.

Jannik Vestergaard var med i hele kampen for Gladbach, mens Yussuf Poulsen sad på bænken i hele kampen for Leipzig.

Bayern München topper rækken med 53 point efter 21 kampe. Leverkusen og Leipzig har på anden- og tredjepladsen 35 point, mens Borussia Dortmund og Schalke har 34 point på de efterfølgende pladser.