Bayern overvinder chokstart og vinder over Hoffenheim

Bayern München var bagud 0-2 mod Hoffenheim, men vandt alligevel. Foto: Scanpix/Gunter Schiffmann

Hoffenheim førte tidligt 2-0 over Bayern München, men de tyske mestre kom tilbage og vandt 5-2.

Fodboldklubben Bayern München var bagud 0-2, men Bundesligaens suveræne førerhold formåede alligevel at vinde 5-2 hjemme over Hoffenheim i en begivenhedsrig kamp lørdag.

Efter 12 minutters spil var Bayern München bagud med to mål hjemme i Allianz Arena, og begge mål havde endda tydelige aftryk fra en af Bayerns egne spillere.

De regerende tyske mestre hentede sidste sommer Serge Gnabry i Werder Bremen, men den tidligere Arsenal-spiller blev omgående udlejet til Hoffenheim.

22-årige Serge Gnabry markerede sig i kampens indledende fase over for den klub, der ejer ham.

Efter tre minutter faldt han omkuld i Bayerns straffesparksfelt og blev tildelt et straffespark.

Serge Gnabry valgte selv at eksekvere det, men Bayern-målmand Sven Ulreich fik pareret det svagt udførte spark.

Hoffenheims Mark Uth var imidlertid over returbolden og scorede til 1-0.

Efter 12 minutter fik Serge Gnabry revanche for sin afbrænder, da han hamrede bolden i mål til 2-0 med et fladt skud.

Hvis hjemmeholdets spillere var rystede, så var de det ikke i ret lang tid.

Midtvejs i halvlegen sørgede Robert Lewandowski og Jérôme Boateng for, at stillingen ved pausen var 2-2.

I anden halvleg satte hjemmeholdet trumf på med scoringer fra Kingsley Coman og Arturo Vidal, og til sidst scorede indskiftede Sandro Wagner til 5-2.

Bayern München hentede for nylig Sandro Wagner hos netop Hoffenheim.

Bayern topper Bundesligaen med 50 point for 20 kampe.

Jacob Bruun Larsen spillede første halvleg, da han debuterede for Stuttgart i 0-2-hjemmekampen mod Schalke 04, der er nummer to i ligaen med 34 point.

Den 19-årige dansker er blevet lejet ud af Dortmund for resten af sæsonen.

Netop Dortmund fik med en sen scoring reddet 2-2 hjemme mod Freiburg.

Dortmund havde målmageren og problembarnet Pierre-Emerick Aubameyang tilbage i startopstillingen, efter at han har gjort sig uheldigt bemærket på det seneste med manglende disciplin.

Angriberen fra Gabon bliver kædet sammen med et skifte til Arsenal.

Yussuf Poulsen blev skiftet ind 18 minutter før tid, da RB Leipzig måtte nøjes med 1-1 hjemme mod HSV.

I bunden af rækken fik Frederik Sørensen og FC Köln igen point, da det blev 1-1 hjemme mod Augsburg.

Traditionsklubben, der virkede dømt til nedrykning efter 16 sejrsløse kampe, har hentet ti point i de seneste fire kampe, og Köln har nu 13 point på sidstepladsen.

Köln har fire point op til Werder Bremen på tredjesidstepladsen, en placering der udløser playoffkampe om en plads i Bundesligaen i næste sæson.

Thomas Delaney var med i hele kampen og indkasserede et gult kort, da Werder spillede 0-0 hjemme mod Hertha Berlin.