Bødker scorer første sæsonmål i Phoenix-sejr

NHL-sæsonen har hidtil stået i Lars Ellers tegn set med danske øjne, men natten til fredag dansk tid gjorde Mikkel Bødker sit til at flytte fokus.

Den danske ishockeyspiller scorede et vigtigt mål og en assist, da Phoenix Coyotes vendte 1-2 til en sejr på 4-2 ude over Detroit Red Wings.

Mikkel Bødker stod klar tæt ved mål og scorede til 2-2, da Phoenix syv minutter inde i anden periode havde lagt et tungt pres på Detroit-målet.

Kort forinden havde værterne ellers scoret to gange inden for cirka et minut.

I kampens sidste minut stod Mikkel Bødker for en energisk assist.

Han erobrede pucken på egen banehalvdel og løb hele vejen ned bag Detroit-målet.

Herefter servicerede han Antoine Vermette med en aflevering, som blev konverteret til 4-2-scoringen.

Sejren er vigtig for Phoenix Coyotes, som havde tabt de to foregående udekampe til San Jose Sharks og New York Islanders.

Phoenix har nu to sejre i fire kampe i grundspillet.

Lars Eller kom for første gang i sæsonen ikke på måltavlen, men hans klub, Montreal Canadiens, vandt alligevel 4-1 ude over Edmonton Oilers.

Danskeren var en tur i straffeboksen i tredje periode, da Montreal hentede sin anden sejr i fire kampe.

Jannik Hansens klub, Vancouver Canucks, led sæsonens andet nederlag i fem kampe, da det blev 1-4 hjemme mod San Jose Sharks.

Gæsterne har dermed fortsat lutter sejre efter fire kampe.

Skuffende EM-start: Danmark smider føring

Mads Pedersen på podiet i Nysted

112

Mand afgået ved døden efter alvorlig ulykke

112

Mænd kørte væk fra brand: - Klart vores mistanke, at den er påsat

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

112

112

112

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation