Brøndby indleder titeljagten med sejr i Randers

Ante Erceg scorede i sin debut for Brøndby i Superligaen, da han stod for målet til 1-0 i 2-0-sejren over Randers FC mandag aften. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby fik skudt sæsonen godt i gang med en 2-0-sejr ude over Randers FC i klubbernes sæsonpremiere mandag.

Brøndby kom glimrende i gang med den nye sæson i Superligaen, da Randers FC på udebane blev besejret 2-0 mandag aften.

Brøndbys hurtige kombinationsspil voldte Randers-forvaret problemer i indledningen, men den sidste skarphed manglede dog.

Kronjyderne spillede på kontraangreb, og til trods for en stærk indledning af Brøndby var det hjemmeholdet, der kom frem til kampens første store chance.

I kampens 14. minut brød Randers-angriberen Saba Lobzhanidze igennem Brøndbys forsvar og kom til en fri afslutning, der tvang debuterende Brøndby-keeper Marvin Schwäbe ud i en dobbeltredning.

Det var dog gæsterne fra Brøndby, der stod for kampens første mål.

Et fladt indlæg fra Brøndbys Johan Larsson i kampens 29. minut fandt debutanten Ante Erceg, og den nytilkomne angriber kunne nemt sende bolden i mål til 1-0-føring.

Randers sluttede første halvleg bedst med to store chancer, men bolden ville simpelthen ikke ind over stregen.

Begge hold kom godt ud til anden halvleg, der bød på høj intensitet.

Efter lidt over en time kom Randers til endnu en stor chance, da Mikkel Kallesøe pludselig var alene foran mål, men afslutningen sad lige på Schwäbe.

Kort efter var gæsterne på spil i den anden ende af banen, da et fladt indlæg fra Ante Erceg landede for fødderne af netop indskiftede Kamil Wilczek, og han kunne uden problemer fordoble gæsternes føring.

Kampen endte altså 2-0 til Brøndby, der dermed fik en solid start på den nye sæson.

• Superliga: Randers FC - Brøndby IF