Bruninho udnytter AaB-brølere og skaffer FCN-sejr

FC Nordsjælland straffede effektivt modstandernes fejl og vandt derfor 3-0 på hjemmebane over AaB.

AaB besøgte Farum Park med to sejre i træk i bagagen, mens FC Nordsjælland modsat havde tabt de seneste to opgør i Alka Superligaen.

Begge stimer blev brudt, da FCN søndag eftermiddag overbevisende vandt 3-0 over AaB. Det blev samtidig en lektion i at udnytte modstanderens fejl.

AaB lavede to dumme fejl, som førte til de to mål, som FCN-angriberen Bruninho fik lavet i løbet af kampen. Det tredje blev sat ind af indskiftede Joshua John.

Det første mål blev scoret af Bruninho efter 21 minutter. Brasilianeren udnyttede en fæl brøler af AaB's stopper Kasper Pedersen, som mistede bolden i egen forsvarszone.

Bruninho drønede efterfølgende alene mod mål og rundede med et skarpt træk AaB-keeper Nicolai Larsen og trillede bolden i det tomme net.

Kasper Pedersen havde ikke lært meget af episoden og lavede endnu en fejl kort efter, men FCN's Martin Vingaard formåede med sit lob ikke at overliste Nicolai Larsen, som løb ind i stolpen i den situation.

Efter en times spil udnyttede FCN endnu en fejl af AaB-forsvaret, og igen var det topscorer Bruninho, som scorede for hjemmeholdet.

Bruninho er nu delt topscorer i Superligaen med ni mål, som AaB-angriberen Lukas Spalvis også er noteret for.

Spalvis var dog tæt på en scoring efter 76 minutter, men han ramte stolpen. Og minuttet efter blev kampen afgjort.

Joshua John kom ind fra bænken og scorede sit første mål i denne sæson, da FCN-kantspilleren drønede forbi AaB-backen Henrik Dalsgaard og hamrede bolden op i nettaget til slutresultatet 3-0.

FCN når med sejren op på siden af AaB med 19 point efter 13 kampe. Nordjyderne har dog en bedre målscore.