Bundholdet QPR får point mod Tottenham

Tottenhams spillere måtte gå slukøret fra banen, efter at Queens Park Rangers formåede at afholde topholdet fra at score i en kamp, der endte 0-0 i Premier League.

Dermed rykker QPR foran Reading i tabellen og ligger ikke længere sidst.

QPRs manager Harry Redknapp kan takke sine defensive spillere for, at holdet klarede uafgjort mod Tottenham.

Mod Premier Leagues bundprop havde Tottenham ellers god mulighed for at hente tre point, men holdet endte i stedet med at sætte point til i kampen om trofæet.

Det var dog gæsterne, der startede bedst. Allerede efter fem minutter var Jermain Defoe med et flot langskud tæt på at bringe Tottenham foran.

Og holdet fortsatte de første 10 minutter med at presse på for at få et hurtigt mål, men derefter faldt begge hold i niveau, og kampen blev en noget flad affære for tilskuerne på Loftus Road.

Mange fejlafleveringer satte deres præg på første halvleg, og det lykkedes et defensivt QPR at holde Tottenham fra at score.

Den målscore kunne bundholdet være godt tilfreds med, da holdene gik til halvleg.

Specielt Emmanuel Adebayor virkede stillestående, og hvis det skulle lykkes gæsterne at hente tre point, skulle der ske ændringer på holdet.

Halvvejs inde i anden halvleg kom Clint Dempsey da også på banen i stedet for Adebayor.

Det gav smule mere bevægelighed på banen i en anden halvleg, der mindede meget om første halvdel af kampen. Trods indskiftningen faldt der dog ingen mål.

Tottenham var fortsat uden William Gallas, der har en lægskade, mens Younes Kaboul er ude med en knæskade. QPR spillede uden Jose Bosingwa, der har en rygskade.

Med det ene point på kontoen rykker QPR foran Reading i tabellen, der til gengæld har en kamp til gode. Netop Reading møder lørdag West Bromwich Albion.

Skuffende EM-start: Danmark smider føring