Chelsea-manager om choknederlag: Vi spillede ikke som et hold

Chelsea-manager Maurizio Sarri var på ingen måde tilfreds med holdets indsats mod Leicester. London-klubben tabte 0-1 på hjemmebane. Foto: Ben Stansall/Ritzau Scanpix

Maurizio Sarri er forundret over sit Chelsea-mandskabs spil i nederlaget til Leicester fredag aften.

Det var en noget forundret Maurizio Sarri, der trådte frem foran pressen efter at have set sit Chelsea-mandskab tabe på hjemmebane til Leicester City i Premier League.

- Vi havde en meget mærkelig reaktion på afslutningen, siger manageren om holdets spil efter Leicester-angriber Jamie Vardys mål i starten af anden halvleg, der blev kampens eneste på Stamford Bridge.

- Vi spillede ikke i den rigtige retning, og vi spillede ikke som et hold, men som 11 forskellige spillere.

Chelsea betalte prompte for manglende scoringer på ellers oplagte chancer i første halvleg, og efter Vardys scoring kollapsede hjemmeholdets offensiv.

Eden Hazard, der netop er blevet installeret som holdets spydspids, havde efter 33 minutters spil Chelseas måske største chance, da han næsten formåede at passere Kasper Schmeichel i Leicesters mål, men den belgiske tekniker manglede altså lige det sidste i afslutningen.

Efter 51 minutter lykkedes det udeholdet at komme foran med 1-0.

- Det var mærkeligt at se på. Vi bør spille bedre. Vi reagerede med chok og mental forvirring, siger Chelsea-manageren om indsatsen.

Som konsekvens af Vardys scoring blev Olivier Giroud og Ruben Loftus-Cheek sendt på banen, men det ændrede ikke dynamikken blandt de blå spillere.

I sidste minut af den ordinære spilletid havde Chelsea mulighed for at udligne, men Marcos Alonsos skud ramte indersiden af stolpen.

Generelt blev Chelsea holdt fra chancer i anden halvleg af et yderst velspillende Leicester-forsvar, veldirigeret af Schmeichel.

Nederlaget er det første på hjemmebane for Chelsea siden april.

Holdet indtager dog fortsat fjerdepladsen i tabellen, men det er kun målscoren, der holder dem over femtepladsen, der i øjeblikket tilhører Arsenal.

Dermed er det usikkert, hvorvidt Chelsea kan holde sig inde i kampen om kvalificering til Champions League.