Chelsea overvinder drømmescoring og slår Stoke

Stokes Charlie Adam scorede fra egen banehalvdel, men Chelsea vandt alligevel 2-1.

Et kanonmål fra egen banehalvdel af Stokes Charlie Adam var kampens højdepunkt, men det lever de formentlig fint med i Chelsea, der alligevel vandt lørdagens sene Premier League-kamp med 2-1.

Matchvinder blev Loic Remy, som let kunne trille bolden i mål til 2-1 på Eden Hazards flotte forarbejde efter en god times spil. Dermed fik ligaens tophold det optimale afkast af en udmærket præstation hjemme på Stamford Bridge.

Chelsea var overlegen i stort set hele kampen, og det lignede en sikker sejr, da kampens store spiller, Eden Hazard, mod slutningen af første halvleg scorede til 1-0 på et straffespark begået mod Cesc Fabregas af Philipp Wollscheid.

Stoke var ikke kommet til London for at deltage i et festfyrværkeri. Manager Mark Hughes havde beordret sine spillere på banen i en defensiv formation, men gæsterne fik alligevel udlignet inden pausen.

Det var en scoring, der fik publikum på Stamford Bridge til at måbe og en klar kandidat til prædikatet årets mål i Premier League.

Chelsea mistede bolden på kanten af Stokes straffesparksfelt. Efter et par afleveringer endte den hos Adam, der tog et træk og - stadig på egen banehalvdel - hamrede den af sted mod Chelseas mål.

I forventning om fred og ingen fare havde keeperen, Thibaut Courtois, placeret sig uden for straffesparksfeltet, men da Adam fyrede sit imponerende præcise missil af, kunne den forbløffede belgier ikke nå tilbage, inden bolden lagde sig i nettet bag ham.

Chelsea-spillerne lod sig dog ikke ryste af pragtmålet og sikrede sig tre vigtige point, som betyder, at holdet har et forspring på syv point til Arsenal, der er nummer to. Chelsea har endda spillet én kamp færre.