Chelsea ser dobbelt rødt og taber til QPR

Reduceret til ni mand indkasserede Chelsea et nederlag på 0-1 til oprykkerne Queens Park Rangers.

Oprykkerne fra Queens Park Rangers leverede en lille fodboldsensation, da holdet hentede sæsonens første hjemmesejr i Premier League med 1-0 over Chelsea.

Tingene udviklede sig katastrofalt for Chelsea i første halvleg, efter Queens Park Rangers kom foran på et straffespark efter bare 11 minutter.

Frank Lampard og kompagni tog tydeligvis for let på opgaven, og oprykkernes tidlige scoring vækkede frustrationerne hos Chelsea.

Først blev Chelseas bedste mand i kampen José Bosingwa sendt i bad, da han stoppede Shaun Wright-Phillips efter 33 minutter, og knap 10 minutter senere blev storholdet reduceret til ni mand, da Didier Drogba også så rødt.

Drogba fik rødt for en grov tackling på marokkaneren Adel Taarabt, som leverede en god indsats for hjemmeholdet i første halvleg.

Chelsea-manager Andrés Villas-Boas måtte se bort fra Fernando Torres, som afsoner karantæne for sit røde kort mod Swansea.

Det tab gjorde ondt på udeholdet, da spanieren omsider var kommet i målhopla med en dobbelt scoring mod Genk i seneste runde af Champions League.

Andrés Villas-Boas fik dog samlet resterne af sit hold i pausen, og det reducerede Chelsea-mandskab fightede godt i anden halvleg. Men for sent.

Frank Lampard blev muligvis snydt for et straffespark efter 67 minutter, da han blev revet ned i feltet. Men den største chance forspildte Nicolas Anelka, da han fra tæt hold headede bolden lige på målmand Paddy Kenny 10 minutter før slutfløjt.

I en anden forstad til London fik Arsenal tiltrængt afstand til krisen med endnu en sejr, da holdet vandt 3-1 hjemme over Stoke. Dermed kan manager Arsène Wenger fortsat håbe på en slutplacering blandt de fire bedste i England.

Tottenham fik en 2-1-udesejr over Blackburn, mens Everton vandt 3-1 ude over Fulham i søndagens øvrige kampe.