Chelsea snupper førstepladsen efter lokalopgør

I kraft af en god anden halvleg mod Fulham overtager Chelsea førstepladsen i Premier League.

Chelsea vandt London-derbyet 2-0 i kraft af den scoring, som Oscar lidt tilfældigt satte ind syv minutter efter pausen på Stamford Bridge og så John Obi Mikels scoring fem minutter før slutfløjt.

Det var hans første scoring i Premier League - syv år efter, at han spillede sin første kamp.

Det krævede ellers en del tålmodighed før Chelsea-spillerne og manager José Mourinho kunne juble over en scoring.

I opgøret om den fine del af London var det Fulham, som havde første halvlegs største mulighed.

Darren Bent fik en god aflevering fra schweizeren Pajtim Kasami efter 12 minutter. Men alene med Chelsea-målmand Petr Cech misbrugte angriberen.

Chelsea manglede fart, mens Fulham på sin side stod særdeles godt - i hvert fald i første halvleg. I kampens anden halvdel var sagen en anden.

Særligt efter Oscars scoring. Lidt tilfældigt, fordi Fulham-målmand David Stockdale gav et par returbolde.

Scoringen gav på samme tid mental ro hos Chelsea-spillerne, og med den kom farten i spillet. Fulham havde ganske enkelt ikke mere at komme med.

Fernando Torres kom på banen i stedet for Samuel Eto'o, og spanieren fik hurtigt en fin mulighed.

Men det blev John Obi Mikel, som slog sejren fast. Han kom til Chelsea fra norske Lyn i 2006, men det blev altså først den 21. september 2013, at han scorede sit første mål i Premier League.

Med Liverpools nederlag til Southampton er Chelsea nu på førstepladsen i Premier League med 10 point for fem kampe.

Flere klubber står dog på spring til at overtage førstepladsen søndag. Arsenal og Tottenham har således ni point for kun fire kampe.

Mads Pedersen på podiet i Nysted

112

Mand afgået ved døden efter alvorlig ulykke

112

Mænd kørte væk fra brand: - Klart vores mistanke, at den er påsat

112

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

112

112

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation