Crystal Palace fik ram på Uniteds reserver

Crystal Palace fra den næstbedste række slog efter forlænget spilletid et reservespækket Manchester United.

Manager Alex Ferguson sparede på en lang række af sine stamspillere, da Manchester United onsdag aften blev sendt ud af den "lille" engelske pokalturnering, Carling Cup.

Det skete endda hjemme på Old Trafford, hvor Crystal Palace, som til daglig indtager en 12.-plads i den næstbedste række The Championship, efter forlænget spilletid kunne tage en 2-1-sejr med sig hjem.

Danske Anders Lindegaard var blevet bænket til fordel for tredjemålmand Ben Amos, og Lindegaard kunne efter godt en times spil se Darren Ambrose bringe Crystal Palace på 1-0.

Inden da kunne Lindegaard imidlertid se sine relativt ukendte holdkammerater Paul Pogba, Ravel Morrison og Zeki Fryers komme på banen for Manchester United.

Italienske Federico Macheda fik kort efter Crystal Palace-scoringen udlignet på et straffespark, og da der ikke blev scoret yderligere i de første 90 minutter, måtte kampen ud i forlænget spilletid.

Har trak Crystal Palace det længste strå, da Glenn Murray efter 98 minutter scorede kampens afgørende mål og sørgede for en uventet triumf for gæsterne.