Danilos kongekasse er ikke nok til Manchester City-sejr

Manchester City-backen Danilo scorede til 1-0 efter 22 minutter, men det var ikke nok til at tage alle tre point. Foto: Scanpix/Oli Scarff

Et flot mål af backen Danilo var ikke tilstrækkeligt for Manchester City, som spillede 1-1 ude mod Burnley.

22 sejre i 26 Premier League-kampe. Og så et enkelt nederlag og nu tre uafgjorte kampe.

Det har været en sæson præget af succes for Manchester City, som har solid kurs mod det engelske mesterskab.

Det lignede også længe en kneben 1-0-sejr ude over Burnley, men det endte med et skuffende 1-1-resultat for City.

Fodboldkampens åbningsmål på Turf Moor blev sat ind af den brasilianske City-spiller Danilo efter 22 minutter.

Danilo modtog bolden fra holdkammeraten Bernardo Silva og efter et kort træk ind i banen bankede Citys venstreback bolden op i det fjerneste hjørne.

Generelt dominerede City kampen, men Burnley lurede hele tiden på chancen for at skabe en overraskelse.

Islændingen Johann Gudmundsson fik chancen for at udligne i midten af anden halvleg, men Burnley-spilleren blev pillet af City-keeper Ederson, som flot fik verfet afslutningen på stolpen.

20 minutter før tid brændte Raheem Sterling en af den slags chancer, som han ikke vil glemme foreløbig.

City-backen Kyle Walker fandt Sterling helt fri i det lille felt, men den engelske landsholdsangriber formåede på ufattelig vis ikke at sætte bolden i nettet.

Sterling kastede sig teatralsk til jorden og blev tre minutter senere flået ud af City-manager Josep Guardiola. Ind i stedet kom Brahim Diaz.

Den brændte chance gav fortsat Burnley mulighed for at få point, og den udnyttede hjemmeholdet.

Gudmundsson nåede forrest på et indlæg og fik udlignet til slutresultatet 1-1.

City har med det uafgjorte resultat nu 69 point efter 26 kampe på førstepladsen, mens Manchester United på andenpladsen har 53 point efter 25 kampe.

Burnley er på syvendepladsen noteret for 36 point efter 26 kampe.

• FBL-ENG-PR-BURNLEY-MAN CITY

NFC smidt på sommerferie med våd klud i ansigtet

112

Mænd kørte væk fra brand: - Klart vores mistanke, at den er påsat

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

112

Alvorligt færdselsuheld spærrer landevej

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

112

112

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation

Kæmpe fest på Torvet blev et tilløbsstykke: Se alle billederne

Åh nej: Masser af regn på vej - frygter skybrud på Sydhavsøerne