Danskerklub vender 0-3 til sejr i NHL

Jannik Hansen (til højre) fejrer en scoring med en holdkammerat. (arkivfoto) Foto: AP/Tony Avelar

Jannik Hansen lavede en assist, da Vancouver vendte 0-3 til 4-3. Philip Larsen deltog også i comebacket.

NHL-klubben Vancouver Canucks er fortsat ubesejret efter to kampe af sæsonen i verdens bedste ishockeyliga.

Natten til mandag vandt danskerklubben med 4-3 efter overtid mod Carolina Hurricanes.

Langt ind i kampen tydede det dog på en ulykkelig skæbne for Vancouver, der foran eget publikum var bagud 0-3.

Holdet reducerede til 1-3 i anden periode, før Jannik Hansen var med til at sætte yderligere en reducering op i tredje periode. Dermed var spændingen tilbage i kampen.

Siden kom også udligningen, og kampen blev tvunget i overtid. Her skulle Vancouver kun bruge 32 sekunder, før et formidabelt comeback var fuldført, da Brandon Sutter scorede sejrsmålet.

Både Jannik Hansen og Philip Larsen skød med løst krudt i løbet af kampen. Tilsammen forsøgte de sig med syv afslutninger mod mål, men det blev ikke til en dansk scoring i kampen.

• Ishockeylandsholdet får endnu en NHL-spiller med ved VM

NFC smidt på sommerferie med våd klud i ansigtet

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

Kæmper for at få uddannelser til Nakskov: Lokalt folketingsmedlem støtter op

112

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

112

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation

Kæmpe fest på Torvet blev et tilløbsstykke: Se alle billederne

Åh nej: Masser af regn på vej - frygter skybrud på Sydhavsøerne