Annonce
Sport

Direktør jubler: Den vildeste og største på Lolland-Falster

NFH's direktør Kenneth "Salle" Sahlholdt glæder sig voldsomt meget til lørdag, hvor håndboldholdet skal spille den anden finalekamp på hjemmebane mod Team Esbjerg. Foto: NFH
Direktøren i NFH kunne ikke have drømt om en fyldt Spar Nord Boxen, men meget ser ud til, at det faktisk sker. Der er arrangeret en større fest i foyeren, uagtet om NFH vinder kampen eller ej. Og direktøren kan samtidig glæde sig over, at NFH "på alle parametre" er inde i en god udvikling.

Sidst Kenneth "Salle" Sahlholdt, direktør i håndboldligaklubben NFH, tjekkede, var der kun 50-60 ståpladser tilbage i Spar Nord Boxen i Nykøbing til lørdagens DM-finale mod Team Esbjerg. Forventningen er klart, at hallen bliver fyldt til bristepunktet med gulklædte NFH-fans, og det kunne direktøren ikke have drømt om.

- Det er den vildeste og største håndboldkamp på Lolland-Falster. Det er så tæt på at være det ypperste af det ypperste. Og vi glæder os helt vildt, fortæller direktøren.

Ligegyldigt om NFH kan fejre sølvmedaljen, eller de besejrer de velspillende jyder fra Team Esbjerg, skal der være fest. Og den festivitas kommer særligt til at ske i foyeren til Spar Nord Boxen, hvor DJ Sten Ibka spiller op. Og alle er ifølge direktøren velkomne til at komme og fejre spillerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udlandseventyret

Når Kenneth "Salle" Sahlholdt ser tilbage på sæsonen, erkender han, at spillet til tider har været svingende.

- Vi lå nummer fire i grundspillet og har 11 nye spillere. Spillemæssigt er det gået op og ned, så det er godt gået, at vi topper til sidst. Vi kikser lidt i Europa og går ikke videre fra puljen, men de europæiske kampe har spillet holdet bedre sammen, siger direktøren og fremhæver, hvor fantastisk sæsonens resultat er set i lyset af, at der skulle spilles 11 nye spillere ind på holdet.

Næste sæson skal NFH spille med i den mest prestigefyldte klubturnering, Champions League. Og det betyder, at NFH kommer til at spille ekstra mange kampe.

- Spillertruppen skal spille to kampe om ugen, og det kommer til at stille kæmpe krav til den. Vi har et stærkt hold og er meget fortrøstningsfulde med hensyn til, at det kan begå sig i toppen. Men det kan være, at vi skal tilføre en enkelt spiller, da de mange kampe kommer til at trække store veksler på truppen, siger direktøren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vækst på alle parametre

Det er mildt sagt en tilfreds direktør, som Folketidende taler med dagen før finalebraget. Og han kan da heller ikke andet end at glæde sig over, at klubben på alle parametre er inde i en god udvikling - også på sponsorsiden.

- Det allervigtigste er at give de eksisterende partnere nogle oplevelser, men også, at de gentegner deres sponsorat. I NFH er der ingen rigmænd, der betaler gildet. Vi har over 250 virksomheder, der støtter os i tykt og tyndt.

Bliver sponsoraterne dyrere nu?

- Som vi siger, tjener vores sponsorer ikke flere penge på, at vi klarer os godt. Der er en lille sportslig bonus, som hver sponsor skal betale, og når vi samler det sammen, bliver det et rigtigt fint beløb. Det er klart, at vi godt kunne hæve det hele med 50 procent, men den køber de (sponsorerne, red.) ikke, siger direktøren.

NFH tabte første finalekamp til Team Esbjerg 35-20. Hvis NFH vinder på lørdag, skal de to hold ud i en afgørende tredje kamp i Esbjerg 28. maj. Hvis NFH ikke vinder, bliver Team Esbjerg danske mestre.

  • NFH's direktør Kenneth "Salle" Sahlholdt glæder sig voldsomt meget til lørdag, hvor håndboldholdet skal spille den anden finalekamp på hjemmebane mod Team Esbjerg. Foto: NFH
Annonce
Sport

Styrker målmandsteam med ung keeper fra GOG

Sport

Aldrig sket før: Over 2.000 løbere krydser fingre

Annonce
Annonce
Lolland

Frygter store konsekvenser: - Det er nogle helt uhyrlige besparelser

Nykøbing

Nu kan du få leveret joints hjemme hos dig selv

Guldborgsund

Igen, igen, igen: Indsætter togbusser

Indland

Hidtil usete gps-forstyrrelser blev registreret på Bornholm i maj

Gedser

Frustreret over manglende svar: Vi er klar til at gå langt

112

Kvinde fra Rødby knaldet på massageklinik

Guldborgsund

Ændrer i sidste øjeblik: "Jeg har fået en god ide"

Erhverv

Det koster at åbne nyt: Millionunderskud i første regnskab

112

Kraftig røg fra hus: Dyr reddet levende ud

Sport

Styrker målmandsteam med ung keeper fra GOG

Lolland-Falster

"Jeg bliver gal over at se, hvor få penge der afsættes"

Lokal nyt

Sænker lokale elpriser igen: Så meget er de faldet siden energikrisen

112

Udsat for vold i tog af kvinde fra Falster

112

Grotesk udvikling i sag om kollegie-knivstik

Lolland

Kommer med opfordring til konge-besøg på Lolland: - Det er kæmpestort

Politik

Regeringen vil booste iværksætteri med lempet skat og mere kapital

Annonce
Annonce
Lolland

Lukker projekt: Det kan de fandeme ikke være bekendt

Guldborgsund

Byrådsmedlem skifter til nystiftet liste: - Vi er til for borgerne

Indland

Regeringen vil kræve beredskabsplaner i over 200 virksomheder

Sport

Lokal skytte på vej til Para-OL i Paris

Lolland

Borgmester til borgermøde: Det er ikke fair

112

Det blev en dyrere tur til Danmark end planlagt

Sport

Aldrig sket før: Over 2.000 løbere krydser fingre