Drogba sikrer Chelsea sejr i sjov topkamp

Der var masser af underholdning og indianerbold på menuen, da Chelsea slog Newcastle 3-0 i den engelske top.

Chelsea holder sig til i toppen af Premier League, efter London-holdet lørdag vandt 3-0 ude over Newcastle, som ellers har imponeret i denne sæson.

Rutinerede Didier Drogba blev matchvinder for Chelsea i en kamp, der lige så godt kunne være endt 7-4 til Chelsea.

Der var underholdning fra kampens start, og allerede efter fire minutter burde Chelseas forsvarer David Luiz være blevet vist ud, da han nedlagde Newcastles Demba Ba, der jagtede en stikning fra Peter Løvenkrands.

Chelsea-spilleren slap dog nådigt med et gult kort fra dommer Mike Dean.

Dommeren kom igen i fokus, da han dømte straffespark til Chelseas Daniel Sturridge. Denne gang var der ingen tvivl om kendelsen.

Rutinerede Frank Lampard brændte den store chance, da Newcastle-keeper Tim Krul med en lynhurtig refleksredning og hjælp fra stolpen afviste Lampard.

Kort efter var Krul igen vigtig for Newcastle, da han parerede en Sturridge-afslutning ud på stolpen.

Newcastle fortsatte trods det hårde pres med at skabe muligheder, og Peter Løvenkrands var tæt på en assist, men Demba Ba brændte den store chance. Kort efter headede Ba på stolpen.

Chelsea åbnede scoringen kort før pausen, da Didier Drogba kraftfuldt headede bolden i nettet.

Drogba var tæt på igen at komme på tavlen efter pausen, da han var centimeter fra at lave selvmål. Ivorianerens hovedstød blev dog reddet af Chelseas overligger.

Få sekunder senere var Ramires tæt på at bringe Chelsea på 2-0, da han i et kontraløb pludselig var helt alene med Tim Krul, som dog viste sin klasse på ny og reddede til hjørnespark.

Indianerfodbolden fortsatte kampen igennem, men trods de mange chancer til begge hold var det Chelsea, der i slutminutterne lukkede kampen ved Salomon Kalou og Daniel Sturridge.

Peter Løvenkrands blev skiftet ud med 20 minutter igen.

Chelsea overhaler med sejren netop Newcastle og indtager nu den vigtige fjerdeplads i Premier League, der giver adgang til Champions League-kvalifikationen.