Effektivt oprykkerhold klasker tamme Liverpool

Et svagt Liverpool-hold havde svært ved at nå frem til store chancer mod oprykkerne fra Burnley.

Med en kynisk og effektiv indsats sikrede oprykkerne fra Burnley sig den første sejr i den nye sæson af Premier League, da Liverpool hjemme blev besejret med 2-0.

Sam Vokes scorede efter få minutter et flot mål, da han modtog bolden ved kanten af feltet og fik den braget ind bag Simon Mignolet i Liverpools mål.

Herefter overtog Liverpool initiativet, og Burnley trak sig tilbage på banen. Alligevel var det Burnley, der fordoblede sin føring omkring ti minutter før pausefløjtet, da Andre Gray udnyttede et meget afventende Liverpool-forsvar.

Passiviteten betød, at sidste sæsons topscorer i Championship kunne sende en flad bold ind i netmaskerne til 2-0.

Selv om Liverpool-dominansen steg i takt med, at tiden gik, bed presset sig aldrig for alvor fast.

Jürgen Klopps mandskab spillede uoplagt og idéfattigt, og det virkede til, at Liverpool-spillerne undervurderede Burnley.

Sejren betyder, at Burnley nu har tre point efter to kampe. Samme antal har Liverpool.

Derimod gik det bedre for Chelsea og Tottenham.

Chelsea spillede ude mod Watford, men det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start.

Etienne Capoue bragte Watford foran efter 55 minutter, inden Michy Batshuayi fra Chelsea udlignede senere i anden halvleg. Diego Costa scorede kort før tid til kampens resultat, 2-1.

I London var Christian Eriksen med fra start, da Crystal Palace skulle forsøge at drille sidste sæsons nummer tre på White Hart Lane. Den danske landsholdsspiller spillede en skidt kamp og blev skiftet ud midt i anden halvleg.

Omkring ti minutter før tid sikrede Victor Wanyama Tottenham en sejr på 1-0.