Eriksen er ond ved Sunderland

Christian Eriksen gjorde den store forskel, da Tottenham hjemme på White Hart Lane bankede Sunderland med 5-1.

Den kreative dansker lagde op til hjemmeholdets to første scoringer og sørgede selv for scoringen til 3-1 12 minutter før tid.

Med sejren fik holdet lidt positivt at tale om efter mandagens historier om, at manager Tim Sherwood ryger ud efter sæsonen.

I kampens første 20 minutter var der ellers ikke meget, som tydede på, at kampen skulle blive en Tottenham-fest.

Hjemmeholdet havde bolden mest, men Sunderland var farligst.

Det var også gæsternes Lee Cattermole, som åbnede scoringen til Sunderland-føring 1-0 efter 17 minutter.

Seks minutter senere gav Christian Eriksen den første prøve på sin næse for gode afleveringer. En hård en af slagsen fra venstrekanten, men Harry Kane og Adebayor misbrugte i fællesskab.

Det kunne Adebayor slet ikke komme til fem minutter senere. Igen en fin aflevering fra Christian Eriksen. Danskeren tog først et træk til den ene side, så den anden og så sendte han bolden ind foran mål, hvor Adebayor blot skulle rette den af med hoften til udligning 1-1.

Næsten lige sådan så Tottenhams scoring til 2-1 ud i kampens 59. minut.

Christian Eriksen fandt Harry Kane, som inde foran mål fik timet sit løb og blot skulle sætte en fod på bolden og sende den i nettet.

Kane og Sunderlands Wes Brown knaldede hovederne sammen minuttet senere og måtte begge have lappet blødende øjenbryn.

Eriksens scoring nummer seks i Premier League faldt efter 77 minutter. Danskeren sparkede hårdt fra kanten af feltet. Han var heldig, at bolden strejfede en Sunderland-forsvarer undervejs og smuttede ind ved den modsatte stolpe, men fortjent efter en stor kamp.

Adebayor scorede sit andet mål kort før slutfløjtet og indskiftede Gylfi Sigurdsson øgede til 5-1 i overtiden.

Med sejren rykker Tottenham forbi Manchester United og overtager sjettepladsen i Premier League.