FC Barcelonas stjerner slår igen og tryner oprykker

Lionel Messi fejrer sin første scoring, da FC Barcelona slog Leganes 5-1 søndag i Primera Division. Foto: AP/Paul White

Nederlaget til Alaves for en uge siden blev revancheret, da FC Barcelona vandt stort over Leganes.

FC Barcelona havde det tunge skyts med fra start ude mod oprykkerholdet Leganes søndag i den bedste spanske række, og det betalte sig.

Efter floppet for en uge siden, hvor Barcelona i en reservespækket startformation tabte hjemme til Alaves, så slog Barcelonas stjerner tilbage og vandt 5-1 over den lille klub fra regionen Madrid.

Dermed når Barcelona op på ni point ligesom Real Madrid, der dog mangler at spille i denne runde.

Både Andrés Iniesta, Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar var med fra start mod Leganes, som ellers lagde ud med lyn og torden i de første minutter.

Leganes spiller i denne sæson i Primera Division for første gang, og det begejstrede hjemmepublikum bar hjemmeholdet frem fra start.

Leganes pressede Barcelona i bund, og gæsterne havde ikke plads til at få den vanlige spillestil i gang, hvor bolden flyttes hurtigt rundt.

Hjemmeholdets energi holdt dog blot et kvarter, før Barcelona iværksatte et hurtigt kontraangreb. Luis Suarez strøg afsted og lagde bolden til rette for Lionel Messi, som bragte gæsterne foran 1-0.

Luis Suarez gjorde det selv til 2-0 efter en halv time, før Neymar lukkede første halvleg med sin scoring til 3-0.

Var der tvivl om udfaldet, så blev den endegyldigt lukket ti minutter inde i anden halvleg, da Messi på et straffespark gjorde det til 4-0.

Med en time igen endte bolden hos Rafinha, der tog et træk og bankede bolden i mål fra distancen til 5-0.

Hjemmeholdet fik lov at reducere i det 80. minut, da brasilianske Gabriel scorede på et direkte frispark.

Også Atlético Madrid sprudlede lørdag, da det hjemme blev til sejr på 5-0 over Sporting Gijón, hvilket bragte holdet op på otte point for fire kampe.

Angriberne Antoine Griezmann og Fernando Torres markerede sig begge med to mål i opgøret.

• Spain Soccer La Liga

NFC smidt på sommerferie med våd klud i ansigtet

112

Mænd kørte væk fra brand: - Klart vores mistanke, at den er påsat

112

Alvorligt færdselsuheld spærrer landevej

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

112

112

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation

Åh nej: Masser af regn på vej - frygter skybrud på Sydhavsøerne