FCM stormer videre: 3-1 over Randers

Danny Olsen lukkede og slukkede lyset for Randers FC i søndagens tidlige Superligakamp, da han kort før tid afgjorde kampen med sin scoring til 3-1 for FC Midtjylland.

Sylvester Igboun og Morten "Duncan" Rasmussen scorede også for FCM, mens Ronnie Schwartz stod for Randers' enlige scoring.

Sejren betyder, at FC Midtjylland generobrer førstepladsen i Superligaen med maksimumpoint efter fire spillerunder. Randers FC måtte derimod indkassere sæsonens første nederlag og er nu at finde i det brede midterfelt i tabellen.

Set over 90 minutter ville et uafgjort resultat måske have været mest fair, men FC Midtjylland spillede med et topholds dygtighed og held. Spillet bølgede frem og tilbage gennem det meste af kampen, men gæsterne var skarpest i afgørende situationer.

I kampens indledning var det tydeligt at se, at FCM gik ind til opgøret med stor selvtillid, og allerede efter fire minutter kunne Igboun heade midtjyderne foran efter et langt indkast, der blev forlænget et par gange.

I de følgende minutter havde "ulvene" i den grad momentum, og især Morten Duncan og Marco Larsen fik et par kæmpechancer for at gøre det til 2-0. Efter tolv minutter fik FC Midtjylland sågar annulleret et mål for en snæver offside.

Randers FC arbejdede sig dog ind i opgøret, og efter 34 minutter kunne topscorer Ronnie Schwartz udligne til 1-1 for hjemmeholdet. Efter scoringen var kronjyderne i kontrol i en periode, men måltavlen viste altså 1-1 ved pausen.

Randers FC tog de gode takter med ud til anden halvleg, men det kastede ikke de store målchancer af sig. I stedet var det FCM, der ud af det blå kunne bringe sig foran.

På et godt slået hjørnespark fik Morten "Duncan" Rasmussen skubbet bolden i nettet med maven til 2-1.

Kampen blev helt afgjort, da den kommende AGF-spiller Danny Olsen scorede til 3-1 kort før tid.

FC Midtjylland skal forsøge at fortsætte den imponerende sæsonstart, når holdet i næste runde skal møde Brøndby IF. Randers FC skal jagte genoprejsning på hjemmebane mod formstærke Esbjerg.