Formstærk Bødker scorer for anden NHL-kamp i træk

Mikkel Bødker leverer flotte præstationer for tiden i NHL. Foto: Scanpix/Christian Petersen/arkiv

Mikkel Bødker kom på måltavlen for San Jose Sharks, der vandt 3-2 over Arizona Coyotes efter straffeslag.

Mikkel Bødker er inde i en god pointstime i ishockeyligaen NHL.

Natten til onsdag dansk tid scorede Bødker for anden kamp i træk for San Jose Sharks, som vandt 3-2 over Arizona Coyotes efter overtid og straffeslag.

I årene 2008 til 2016 spillede Mikkel Bødker 445 kampe for Arizona Coyotes, så det var en gammel kending, der var på besøg i Gila River Arena i Arizona.

Bødker gjorde det til 2-0 blot 34 sekunder inde i anden periode. Danskeren modtog en pasning fra Brent Burns og hamrede smukt pucken op i nettaget.

Det var tredje kamp i træk, at Bødker blev noteret for point, og han har nu lavet to mål og en assist i de seneste tre NHL-kampe. I hele sæsonen har han scoret fem gange.

Joe Thornton scorede til 1-0 for San Jose i første periode, og Arizona-mandskabet havde det generelt svært i den første halvdel af kampen.

Men fire minutter før anden periodes udløb reducerede Arizona, og i tredje periode fik hjemmeholdet også udlignet til 2-2.

Dermed skulle kampen ud i overtid, men her blev der ikke scoret.

Så stod der straffeslag på menuen, og da Bødkers holdkammerat Joe Pavelski var den eneste, der fik scoret, så løb San Jose Sharks med sejren.

I to af de øvrige NHL-kampe var der også danskere i aktion.

Frans Nielsen gjorde ikke det store væsen af sig for Detroit Red Wings, som tabte 2-4 hjemme til Dallas Stars.

Målmand Frederik Andersen blev noteret for hele 40 redninger for Toronto Maple Leafs, som alligevel tabte 1-2 hjemme til St. Louis Blues efter overtid.

- Jeg synes, det var en god kamp, og vi spillede godt. Vi gav ikke meget væk og forsvarede os godt.

- Det var hårdt for os, at de afgjorde kampen på den måde til slut. Vi må bare komme videre, lære af det her og blive klar til næste kamp, siger Frederik Andersen til nhl.com.