Frem tæt på redning

Frem Sakskøbing vandt 3-1 over Hedensted, mens Døllefjelde er rykket ned i LF-serien efter 1-4 nederlag til Aarup. Nakskov vandt over OKS.

Frem Sakskøbing kan med en sejr over Nakskov næste lørdag definitivt sikre sig endnu en sæson i Danmarksserien. Det blev en kendsgerning lørdag eftermiddag, hvor lollikkerne vandt 3-1 over Hedensted - og Næstved samtidig slog topholdet GVI 2-1.

Efter en målløs første halvleg bragte Henrik Strømberg Frem foran 1-0. Dennis Olsen øgede til 2-0 og Martin Lohse til 3-0, inden østjyderne reducerede.

Ti minutter før tid blev René Herluf Petersen udvist for hands på målstregen, men Tobias Brogaard Larsen reddede det efterfølgende straffespark.

Døllefjelde er derimod rykket ned efter 1-4 nederlaget til Aarup. Søren Damgaard Nielsen reducerede til 1-3 midt i anden halvleg.

Nakskov vandt endelig en fodboldkamp på banen i Danmarksserien - for første gang i næsten 15 år! - da vestlollikkerne slog bundkollegaen OKS 2-1. Fynboerne kom foran, men to mål midt i anden halvleg ved Nicolai Ottosen og Tim Shala vendte kampen til en meriterende gevinst for Nakskov, der dog som bekendt allerede er rykket ned.

Læs mere om de tre DS-kampe i Folketidendes sportstillæg mandag.