Georgier sikrer AGF et point i overtiden

AGF's tilbagevendte angriber Mate Vatsadze blev helten for aarhusianerne, da han i overtiden af lørdagens lokalderby ude mod Randers FC udlignede til 2-2.

Forinden havde Petri Pasanen scoret for AGF, mens Viktor Lundberg og Jonas Borring scorede for Randers.

Dermed har AGF fået point i to kampe i træk, og de beholder dermed Superligaens femteplads. Randers rykker en enkelt plads frem til rækkens syvendeplads.

Set over 90 minutter må det uafgjorte resultat siges at være ganske fair. AGF fik til tider sat nogle flotte angreb op, og især i første halvleg så det godt ud for gæsterne. Randers var dog knivskarpe til at slå kontra, hvilket udmøntede sig i to mål.

Det var tydeligt fra kampens start, at Randers-spillerne gerne ville give publikum den fest, der var lagt op til på AutoC Park.

Alligevel var det AGF, der kom bedst fra start, da Petri Pasanen headede et hjørnespark i kassen efter otte minutters spil.

Herefter sad AGF på kampen, og Peter Sørensens tropper rullede flere fine angreb ud over grønsværen. Som så ofte før havde aarhusianerne dog svært ved at blive rigtigt målfarlige, og det blev fatalt for AGF'erne.

Randers var nemlig meget giftige på kontrastød, og det var netop på to kvikke omstillinger, at kronjyderne både fik udlignet og kom foran med 2-1.

Viktor Lundberg og Jonas Borring tegnede sig for scoringerne, der faldt efter henholdsvis 12 og 38 minutter.

I anden halvleg giv luften lidt ud af ballonen, og AGF formåede slet ikke at sætte det nødvendige pres ind. Randers-spillerne havde igennem hele halvlegen god kontrol over kampen

Derfor var det en kold spand vand i hovedet på hjemmepublikum, da georgieren Mate Vatsaze dukkede op i overtiden og udlignede til 2-2 efter en dødbold.

AGF skal efter landskampspausen forsøge fortsætte poitstimen, når FC Nordsjælland kommer på besøg. Randers skal i næste runde på besøg i Herning hos topholdet FC Midtjylland.

Skuffende EM-start: Danmark smider føring