Hjemvendte Torres vipper Real Madrid ned af pokaltronen

Fernando Torres lavede sine første to mål efter hjemkomsten, da Atlético slog Real Madrid ud af pokalen.

Hvis ikke Fernando Torres var et idol i Atlético Madrid i forvejen, så er den hjemvendte angriber det i hvert fald nu, efter at han torsdag aften lavede begge sit holds mål i 2-2-kampen mod Real Madrid i den spanske pokalturnering.

Den første kamp endte med Atlético-sejr på 2-0, og dermed er de forsvarende pokalmestre, Real Madrid, allerede ude af dette års turnering efter 1/8-finalen.

30-årige Fernando Torres blev tidligere på måneden sendt hjem til Atlético efter et noget stilfærdigt ophold i AC Milan, men torsdag aften lignede han den angriber, som indtil 2007 scorede 91 mål for Madrid-klubben.

Der var kun spillet 52 sekunder, da Torres flot afsluttede et kontrastød ved at sende Antoine Griezmanns indlæg op i målhjørnet.

Sergio Ramos udlignede hurtigt på et hovedstød efter hjørnespark, men også efter sidebyttet var Torres hurtigt ude af starthullerne.

I anden halvlegs første minut manøvrerede han sig fri ved baglinjen og sendte kuglen fladt ind bag Keylor Navas til ny Atlético-føring.

Da blev det for alvor svært for hjemmeholdet, som ellers havde sat de forsvarsstærke lokalrivaler under et hårdt pres i første halvleg.

Torres' anden scoring tog pusten noget af Real-spillerne, og det hjalp ikke stort, at Cristiano Ronaldo fik udlignet i det 54. minut.

Få minutter senere forlod Torres banen efter veludført arbejde, og gæsterne koncentrerede sig om at forsvare resultatet, som har stor prestigemæssig betydning i den spanske hovedstad.

Nu venter der et nyt brag på Atlético i kvartfinalen, hvor holdet skal møde enten FC Barcelona eller Elche. Catalonierne fører 5-0 efter den første kamp.