Hobros kurs mod Superligaen generet af mål i overtiden

Det kan være, at Superligaen får en overraskende oprykker i form af Hobro til næste sæson. Søndag eftermiddag tabte Hobro dog to point med 2-2-resultatet ude mod AB.

Med det uafgjorte resultat har Hobro hentet 19 point i de første otte kampe i 1. division. Det er ud over søndagens pointdeling blevet til seks sejre og kun et enkelt nederlag for Hobro.

Jesper Lauridsen bragte Hobro foran 1-0 efter 24 minutters spil, men den tidligere AaB- og Brønshøj-angriber Simon Bræmer fik udlignet blot otte minutter senere for AB.

Hjemmeholdet var ikke i stand til at modstå presset fra Hobro i anden halvleg, og Hobros Martin Thomsen fik scoret til 2-1 otte minutter før slutfløjt.

Men det var AB, som sluttede bedst af med udligningen til 2-2. Akademikernes Mads Brandis scorede kampens sidste mål efter et hjørnespark i de døende minutter af kampen.

Tidligere søndag havde Lyngby vundet med hele 4-0 hjemme over Marienlyst. Angriberen Patrick Mortensen scorede til 1-0, David Boysen lavede de to næste, inden Philip Rasmussen cementerede sejren til slut.

Silkeborg hentede også en sikker sejr, da nedrykkerne fra Superligaen vandt 2-0 hjemme over Fredericia. Christian Sørensen og Jeppe Illum scorede for Silkeborg i hver sin halvleg.

Hobro fører den næstbedste danske fodboldrække med 19 point. AC Horsens har 15 point på andenpladsen, mens HB Køge har 14 point på tredjepladsen.

Silkeborg nærmer sig de to oprykningspladser med søndagens sejr og har nu 13 point og en kamp i hånden. Lyngby har 12 point på femtepladsen.

Skuffende EM-start: Danmark smider føring

Mads Pedersen på podiet i Nysted

112

Mand afgået ved døden efter alvorlig ulykke

112

Mænd kørte væk fra brand: - Klart vores mistanke, at den er påsat

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

112

112

112

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation