Højbjergs afløser sikrer Schalke point mod Sparta Prag

Pierre-Emile Højbjerg fik en time på banen, da Schalke 04 spillede 2-2 hjemme i Europa League.

Schalke 04 satte for første gang point til i Europa Leagues gruppe K, da klubben torsdag aften måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Sparta Prag.

Det tjekkiske hold vendte i anden halvleg 0-1 til en føring på 2-1, inden det 17 minutter før tid lykkedes indskiftede Leroy Sané at sikre det ene point til den tyske klub.

Han havde efter en times spil afløst danske Pierre-Emile Højbjerg, da stillingen var 1-1.

Resultatet betyder, at Schalke 04 fortsat topper gruppe K med syv point for tre kampe. Sparta Prag er nummer to med fem point.

Der var blot spillet fem minutter af kampen, da Franco Di Santo headede Schalke 04 foran 1-0.

Efter en halv time havde Pierre-Emile Højbjerg en afslutning fra venstre side, der dog blev blokeret af gæsternes målmand.

Kort tid efter modtog den 20-årige dansker en advarsel.

Sparta Prag fik udlignet til 1-1 fem minutter inde i anden halvleg, da Kehinde Fatai scorede via den ene stolpe.

Efter 62 minutter sendte tjekkerne den 34-årige David Lafata på banen, og veteranen scorede allerede minuttet efter til 2-1 efter sjusk i Schalke-forsvaret.

Det så pludselig skidt ud for hjemmeholdet, indtil målmand Ralf Fährmann satte en hurtig kontra i gang.

Den endte med, at Leroy Sané rundede gæsternes målmand og scorede kampens sidste mål, så Schalke trods alt fik et point ud af kampen.