Annonce
Sport

Horsens-spøgelset skal jages ud af Nykøbing

Amalie Wulff (gul) er klar igen ovenpå den håndskade, der har holdt hende ude i de seneste tre kampe. Foto: Hans Kurt Frederiksen
NFH har tabt de to seneste hjemmekampe til Horsens, men det skal der laves om på søndag aften.

NYKØBING: Håndboldkvinderne fra Horsens, eller HH Elite som de kalder sig, har været noget af en skrækmodstander for NFH i de seneste sæsoner.

To gange i de forløbne to sæsoner har falstringerne tabt på hjemmebane til Horsens, der altid er kommet som mere eller mindre undertippet og taget sejren med hjem, ligesom NFH også har haft det særdeles vanskeligt på udebane.

Indtil efteråret 2023 havde Horsens således fire sejre i træk, men det blev der lavet om på i oktober, da NFH endelig fik brudt Horsens-komplekset og forholdsvis sikkert vandt med 33-30.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det gør, at vi forhåbentligt har fået overhånden, siger NFH-træner Jakob Larsen forud for søndagens kamp, hvor NFH endnu engang fremstår som klokkeklare favoritter.

Gæsterne har haft en frygtelig sæson og har underpræsteret i en sådan grad, at de ikke er i nærheden af at komme i DM-slutspillet, til trods for at de bruger flere lønkroner på spillere end NFH. Derimod skal de indstille sig på at spille nedrykningsspil til 1. division.

Overrasker negativt

- Det overrasker mig, at de ikke har leveret bedre. Jeg synes dog, at de havde leveret bedre her på det sidste, indtil de i tirsdags tabte overraskende stort til Sønderjyske. Så ingen tvivl om, at det et såret dyr, vi skal møde, siger Jakob Larsen, der kunnet konstatere, at Horsens fik en gevaldig lussing mod Sønderjyske på hele 37-23.

Det knækkede det sidste halmstrå, de havde, i forhold til at komme i DM-slutspillet. Gæsterne trænes af den tidligere København-træner Claus Mogensen, som er i gang med sin første sæson i klubben, der efter sidste sæson skilte sig af med Jan Leslie på trænerposten.

- Hvis de er nået at komme til hægterne igen, så bliver de en farlig størrelse, for de råder over nogle rigtig dygtige spillere, men hvis de stadig hænger med skuffen, så skal vi selvfølgelig udnytte det, lyder det fra Jakob Larsen, der nævner den svenske landsholdsspiller Kristin Thorleifsdóttir og playmaker Mai Kragballe som profilerne på det østjyske hold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gravid Horsens-keeper

I de seneste kampe mod Horsens har NFH haft problemer med at passere målvogter Emily Stang Sando, men det bliver ikke et problem denne gang, da den norske keeper er gravid.

I stedet har Horsens hentet den tidligere brasilianske landsholdskeeper Mayssa Pessoa, der siden sommeren 2023 har været klubløs, efter at have optrådt i nogle af de mest toneangivende klubber som CSM Bucuresti og russiske Rostov Don.

Den 39-årige keeper var således med, da NFH mødte Rostov Don to gange i Champions League i 2017/18-sæsonen.

NFH været ramt af skader på det seneste, men heldigvis ser det bedre ud frem mod Horsens-kampen. Både Amalie Wulff og Tyra Axnér, der begge sad ude mod Ikast i onsdags, forventes at være tilbage på holdkortet efter henholdsvis brud på håndledet og en mindre forstrækning.

- Det er rart med flere alternativer, konstaterer Jakob Larsen, der også håber at Caroline Aar Jakobsen kan bidrage igen. Den norske stregspiller har været ramt af en voldsom hoste.

Der er kampstart søndag kl. 18:00 i Spar Nord Boxen.

  • Amalie Wulff (gul) er klar igen ovenpå den håndskade, der har holdt hende ude i de seneste tre kampe. Foto: Hans Kurt Frederiksen
Annonce
Sport

Mark O. Madsen lancerer kæmpe event: Vil  være størst i Europa

Sport

Sådan! Lollandsk OL-håb vinder EM-guld

Annonce
Annonce
112

21-årig rasende efter afsløring: "Jeg slår jer ihjel"

Sport

Mark O. Madsen lancerer kæmpe event: Vil  være størst i Europa

112

Bøderegn: Næsten hver anden kørte for stærkt

Femern

Kæmpe tunnelelement indviet af kongen: Se dronevideo

Femern

Kongen gav en helt særlig gave til Femern-forbindelsen

Royalt besøg

Se video: Her kommer kongen til Lolland

112

Drama på vejen: Smed løbehjulet direkte ud foran bil

Royalt besøg

Bente er klar som den første: - Jeg synes, det er stort

Indland

Sommervarmen er på vej: Så varmt bliver det

Vejret

Nu igen: Risiko for skybrud på Lolland og Falster

Vejret

Det seneste år er det vådeste i dansk vejrhistorie

Liveblog

Iført hjelm og vest indviede kongen tunnelelement

Erhverv

Fra ærter til frø: Nu er den store fabrik solgt

Rødby

Mest omfattende ændring i 60 år: Slut med lange køer

Guldborgsund

En af de helt tunge attraktioner kommer til Gedser

Annonce
Annonce
Erhverv

Vejrø-milliardær gør vildt køb af flamboyant englænder

112

Alvorligt færdselsuheld spærrede landevej

112

31-årig mand stikker læge på psykiatrisk afdeling med en kniv

Sport

Sådan! Lollandsk OL-håb vinder EM-guld

Guldborgsund

Vil lokke nye til: Prøv at bo her før du køber

Lolland

Kæmper for at få uddannelser til Nakskov

112

Uheld på Sydmotorvejen: Person kørt på sygehuset