Jannik Hansen og Vancouver slår Bødker i NHL

Mikkel Bødker assisterede forgæves, da han sammen med Arizona Coyotes tabte 3-4 til Jannik Hansens Vancouver.

Jannik Hansen havde mest at juble over i den nordamerikanske ishockeyliga NHL natten til lørdag, da han lige som landsmanden Mikkel Bødker var på isen i opgøret mellem Arizona Coyotes og Vancouver Canucks.

Sammen med resten af Vancouver-holdet kunne Jannik Hansen nemlig rejse hjem fra udekampen med tre point efter en 4-3-sejr mod divisions- og konferencerivalerne.

Mikkel Bødker gjorde ellers, hvad han kunne for at få gang i hjemmeholdet, som var bagud 0-3 efter første periode. Danskeren lavede sin fjerde assist i sæsonen, da Arizona reducerede til 1-3, men selv om det også blev 2-3, var hjemmeholdet ikke tæt på sejren.

Kort før anden periode sluttede, bragte Vancouver sig igen foran med to, og først med en sen scoring i tredje periode bragte hjemmeholdet to minutters spænding ind i opgøret med håb om en udligning.

Den kom dog ikke, og Jannik Hansen og Vancouver overtager derfor førstepladsen i pacific-divisionen i NHL's vestkonference. Før kampen lå begge hold ellers lige med hver 11 point.

Lars Eller og Montreal Canadiens indledte også weekenden med en sejr. På udebane blev Calgary Flames nedlagt med 6-2.

Lars Eller fik lige over ni minutter på isen, og han gjorde sig mest bemærket, da han i begyndelsen af tredje periode fik en udvisning ved stillingen 4-2. Montreal endte med at drage nytte af udvisningen, da holdet i undertal reelt afgjorde kampen med målet til 5-2.