Jannik Vestergaard pander Werder Bremen til point

Jannik Vestergaard scorede til 1-0 for Werder Bremen, som dog måtte nøjes med uafgjort mod FC Köln.

Den danske landsholdsspiller Jannik Vestergaard har endnu en gang understreget sin målfarlighed.

Forsvarsspilleren scorede lørdag eftermiddag, da Werder Bremen på hjemmebane spillede 1-1 mod FC Köln i Bundesligaen.

Det var Vestergaards anden ligascoring i denne sæson. I sidste måned kom han desuden på måltavlen for landsholdet, da han scorede i det samlede playoffnederlag til Sverige.

Lørdag var der kun spillet fire minutter, da han steg til vejrs og headede sit hold i spidsen efter oplæg af Clemens Fritz.

Syv minutter før pausen havde hjemmeholdet en stor chance for at øge føringen, men Anthony Ujah misbrugte straffesparket.

I stedet udlignede udeholdet 11 minutter før tid ved Dusan Svento til 1-1.

I kampens overtid blev Frederik Sørensen skiftet ind for Köln.

Wolfsburg havde Nicklas Bendtner siddende på bænken i hele kampen, da det på hjemmebane blev 1-1 mod Hamburger SV.

Udeholdet kom foran midt i første halvleg på en scoring af Nicolai Müller. Først 12 minutter før tid udlignede Maximilian Arnold.

Hos Hannover 96 var Leon Andreasen med i hele kampen, da det på udebane blev til nederlag på 0-1 mod Hoffenheim.

Endelig hentede topholdet Bayern München den ventede pligtsejr hjemme over Ingolstadt, som dog holdt stand frem til midt i anden halvleg.

Derefter sørgede Robert Lewandowski og Philipp Lahm for scoringerne, så kampen sluttede 2-0.

Bayern fører Bundesligaen med 43 point for 16 kampe. Borussia Dortmund er otte point efter, men har spillet en kamp færre.

NFC smidt på sommerferie med våd klud i ansigtet

112

Mænd kørte væk fra brand: - Klart vores mistanke, at den er påsat

112

Alvorligt færdselsuheld spærrer landevej

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

112

112

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation

Åh nej: Masser af regn på vej - frygter skybrud på Sydhavsøerne