Jores Okore debuterer i Villa-nederlag til Chelsea

Jores Okore fik onsdag aften en godkendt debut for Aston Villa i Premier League i et nederlag på 1-2 på Stamford Bridge mod Chelsea.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller fik godt en halvleg som indskifter i nederlaget til José Mourinhos forventede titelbejlere.

Branislav Ivanovic blev matchvinder for Chelsea med en scoring 20 minutter før slutfløjt. Værterne var kommet i front efter syv minutter på et selvmål, mens Christian Benteke undervejs udlignede for Villa.

Til trods for nederlaget slap Jores Okore fint fra sine første minutter i Premier League efter sin indskiftning i slutningen af første halvleg i stedet for den skadede Ciaran Clark i Villas midterforsvar.

Okore skulle lige finde sig til rette, men han nåede akkurat at komme på banen, før Christian Benteke fik udlignet til 1-1.

Første halvleg var ved at gå på hæld, da Gabriel Agbonlahor fra venstrekanten lagde bolden ind til Benteke, der bankede bolden i mål via stolpen.

Umiddelbart efter pausen fik Jores Okore vist sin fremragende fysik, da han fik tacklet Chelseas Eden Hazard. Danskeren var hurtigt over bolden, og fik efterfølgende sendt en god stikning fremad banen.

Begge mandskaber havde muligheder for at tage føringen efter pausen. Blandt andet havde Andreas Weimann et fremragende forsøg for Aston Villa.

Desværre for Jores Okore og holdkammeraterne så bragte Chelsea sig endnu en gang foran, da Branislav Ivanovic headede et frispark fra Frank Lampard i mål til 2-1.

Det skete under en del protester, da Villa-spillerne mente, at Ivanovic burde have været vist ud for en forseelse kort forinden. I slutfasen følte gæsterne sig også snydt for et straffespark.

Aston Villas anden dansker, angriberen Nicklas Helenius, så hele kampen fra bænken.

Chelsea topper Premier League med seks point, mens Aston Villa har tre point efter sidste uges overraskende sejr ude mod Arsenal.

Skuffende EM-start: Danmark smider føring

Mads Pedersen på podiet i Nysted

112

Mand afgået ved døden efter alvorlig ulykke

112

Mænd kørte væk fra brand: - Klart vores mistanke, at den er påsat

Claus Meyer lykkelig: Slår dørene op i "sin elskede by"

112

112

112

Danmarks dyreste lokum? Lokal toiletbygning vurderet til flere millioner

Formand går af: "Det sandede til i selvfedme og uforsonlighed"

Forsvarsminister: Danskerne skal kunne klare sig selv i tre dage i krisesituation