Juventus knækker bundhold efter dansk udskiftning

Serie A's bundprop, Pescara, var lørdag aften små 20 minutter fra at hente et sensationelt point i udekampen mod ligaens førende mandskab, Juventus.

Desværre for Pescara kunne holdet ikke stå distancen, da Mirko Vucinic scorede to gange til en fortjent 2-1-sejr til mestrene.

Målene faldt pudsigt nok i minutterne efter, at Pescaras danske forsvarsspiller, Per Krøldrup, måtte lade sig udskifte, da det endnu stod 0-0.

Mirko Vucinic konverterede efter 73 minutters spil et straffespark, som gæsternes Giuseppe Rizzo begik, og som kostede Pescara-spilleren et rødt kort.

Fem minutter senere kunne Mirko Vucinic lade sig udskifte, kort efter at han havde trukket sig fri i straffesparkfeltet og scoret til 2-0.

Så burde den kamp være lukket, men Pescaras Emmanuel Cascione ville det anderledes, da han drønede en mindeværdig 1-2-reducering op i målhjørnet forbi Juventus-målmandsvikaren Marco Storari.

Juventus fører Serie A med 71 point for 31 kampe. Det er 12 point flere end Napoli, som har spillet en kamp færre.

Juventus havde bærende spillere som Gianluigi Buffon, Claudio Marchisio og Andrea Pirlo siddende på bænken i hele kampen.

De blev hvilet, så de kan være klar til Champions League-opgøret på hjemmebane mod Bayern München i næste uge.

Her har Juventus et svært udgangspunkt, når klubben skal forsøge at vende 0-2-nederlaget fra den første kamp i kvartfinalerne.