Kaka og Balotelli nedlægger Celtic

To dødboldsituationer var med til at sikre AC Milan en sikker 3-0-sejr i udekampen mod Celtic i Champions League tirsdag aften.

Resultatet betyder, at Celtic forud for sidste runde af gruppespillet er sikker på at slutte sidst i gruppe H, mens Milan selv kan afgøre sin videre skæbne i turneringen.

Det var ellers Celtic, der kom bedst ud af omklædningsrummet. Skotterne var som forventet farlige på dødbolde, og derfor var det da også overraskende, at holdet efter 12 minutters spil måtte indkassere et mål efter et hjørnespark fra modstanderne.

Brasilianske Kaka stod fuldstændig umarkeret i situationen og kunne let bringe gæsterne foran. Forfærdelig opdækning af Celtic-forsvaret, som dog skulle vise sig ikke at have taget ved lære af episoden.

I anden halvleg gentog Milan nemlig kunststykket, da bolden efter et hjørnespark endte hos en fri Cristian Zapata. 2-0.

Celtic kom frem til en stribe store chancer, men manglede i den grad kynisme i afslutningerne. Netop kynisme kunne man rose udeholdets Mario Balotelli for, da han via en dyb stikning sikkert afgjorde kampen med sin scoring til 3-0.

Italienerne møder i sidste kamp Ajax. Udfaldet af den kamp afgør, hvem der går videre til knockoutfasen i Champions League, og hvem der må nøjes med tredjepladsen, som giver adgang til Europa League.