Lars Jacobsen tæver danskerfrit Liverpool

Lars Jacobsen og West Ham fik en tiltrængt sejr, da Liverpool uden danskere blev ydmyget 3-1 på Upton Park.

Det lå ikke ligefrem i kortene, at bundklodsen West Ham skulle blive holdet, der satte en stopper for Liverpools ellers udmærkede stime i Premier League, men søndag var West Ham det bedste hold i 3-1-sejren.

Liverpool, som var godt på vej ud af efterårets krise, kom til Upton Park med en stime på seks kampe uden nederlag i Premier League. Men lige fra første minut så West Ham ud til at være mere sultne end gæsterne, som spillede uden Daniel Agger og Christian Poulsen.

Hos West Ham spillede Lars Jacobsen sin fjerde ligakamp i år efter en lang skadepause, og den danske back viste mod Liverpool, at han efterhånden er varm igen. Danskeren havde et par gode opspil, og midt i anden hamrende han selv bolden kort over mål.

De helt store problemer i Liverpools forsvar stod hjemmeholdets franske nyindkøb, Demba Ba, dog for. Franskmanden havde flere farlige aktioner, og i starten af anden halvleg sendte han med hovedet et hårdt indlæg fra Gary O'Neil ind ved målstolpen til 2-0-føring.

Fem minutter før slutfløjt reducerede Liverpool i en aktion, hvor Luis Suárez sendte bolden ind til Glen Johnson, som nemt kunne prikke bolden i mål.

Tre minutter senere stod hjemmeholdets Carlton Cole dog for den totale ydmygelse, da han sparkede bolden ind bag Pepe Reina i Liverpool-målet til slutresultatet 3-1.

Sejren sender West Ham fri af bundpladsen i Premier League, og holdet har med 28 point nu kontakt med holdene over nedrykningsstregen. /ritzau/