Liverpool skuffer med remis i lokalopgør

Liverpool spillede 2-2 hjemme mod lokalrivalerne Everton i Premier League. Daniel Agger var med i 45 minutter.

Kriseramte Liverpool magtede ikke at give den nytiltrådte manager Kenny Dalglish en tiltrængt sejr i hjemmekampen mod Everton i Premier League. Det endte med et skuffende 2-2-resultat.

Daniel Agger var med i hele første halvleg, mens Christian Poulsen slet ikke var udtaget til truppen, men måtte tage plads på tribunen.

Det begyndte godt for Liverpool. Portugiseren Raul Meireles bragte Liverpool foran efter knap en halv time. Efter to forsøg af hollænderen Dirk Kuyt samlede Meireles en returbold op på kanten af feltet og hamrede den kraftfuldt ind bag Tim Howard i Everton-målet.

Men allerede 42 sekunder inde i anden halvleg gik det galt for Liverpool og Kenny Dalglish, som havde skiftet Daniel Agger ud i pausen. Evertons Sylvain Distin headede 1-1-udligningen i nettet fra kort afstand.

Og seks minutter senere fik Jermaine Beckford uroen på Anfield til at stige endnu mere, da angriberen overraskende bragte Everton foran og dermed vendte kampen 180 grader.

Det ene point blev dog reddet, da Liverpool fik tilkendt et noget tyndt straffespark, som Dirk Kuyt effektivt udnyttede til at bringe balance i regnskabet.

Efter to nederlag i træk var det trods alt et vigtigt point for Dalglish, som havde tabt sine to første kampe i spidsen for Liverpool. Nederlagene blev indkasseret ude til Manchester United i FA Cuppen og oprykkerne Blackpool i ligaen.

Liverpool har med det uafgjorte resultat ikke tabt til Everton siden 1999 på hjemmebane.

Skuffende EM-start: Danmark smider føring