Liverpool slår Chelsea på Stamford igen

Den tidligere Chelsea-spiller Glen Johnson blev matchvinder for Liverpool, som vandt 2-1 ude over Chelsea.

For tredje gang i træk satte Liverpool rivalerne fra Chelsea på plads i Premier League, hvor Liverpool søndag eftermiddag vandt 2-1 på Stamford Bridge.

Resultatet betyder, at Liverpool avancerer til sjettepladsen i tabellen med 22 point, hvilket er samme antal som Chelsea, der ligger på fjerdepladsen.

Det store samtaleemne før kampen - Fernando Torres - måtte se til fra bænken, da de nuværende holdkammerater fra Chelsea indledte kampen mod de tidligere kolleger.

Chelsea-manager André Villas-Boas havde valgt Didier Drogba helt i front i stedet for spanieren, som endnu har til gode at levere en god indsats mod Liverpool, hvor han høstede karrierens største succeser.

Dermed fik Daniel Agger glæden af at dække op for muskelmanden Drogba, der snød hele Stamford Bridge og tv-kommentatorerne efter 21 minutter. Alle troede, at hans direkte frispark gik i nettet. Jubelbrølet kom, målet udeblev.

Chelsea åbnede bedst, men det varede kort for London-klubben, som havde to store problemer: De havde svært ved at bryde Liverpools defensive mur, og de lavede kolossalt mange fejl.

I stedet fik Liverpool en række udmærkede kontraangreb foræret på gedigne fejltrin i Chelseas opspil.

Efter Liverpool-angriberen Luis Suárez på den konto havde fumlet to foræringer bort, leverede Chelseas midtbanespiller Mikel Obi endnu en dumhed, da han tabte bolden til udeholdets Charlie Adam tæt på mål.

Efter tre lynhurtige pasninger havnede bolden hos Maxi Rodríguez, som sparkede Liverpool foran 1-0 i det 33. minut.

Mikel Obi blev sendt ud efter pausen, og ind kom Daniel Sturridge. Klog beslutning af manager André Villas-Boas. 10 minutter senere stod det 1-1 ved Sturridge efter et indlæg fra Florent Malouda.

Chelsea sad på spillet i anden halvleg, men på et tidspunkt, da det lignede uafgjort, blev den tidligere Chelsea-spiller Glen Johnson spillet helt fri på højrekanten, og han driblede frem til afslutning. 2-1 til Liverpool.

Fernando Torres fik de sidste 10 minutter af kampen.